Coș de rufe CORA, 63 L, gri, WENKO

  • Coș clasic de rufe gri
Coș de rufe CORA, 63 L, gri, WENKO
Coș de rufe CORA, 63 L, gri, WENKO
Coș de rufe CORA, 63 L, gri, WENKO
Coș de rufe CORA, 63 L, gri, WENKO
Coș de rufe CORA, 63 L, gri, WENKO
Coș de rufe CORA, 63 L, gri, WENKO
279,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de rufe CORA, 63 L, gri, WENKO . Un coș pentru rufe este un echipament extrem de util. Datorită acestuia, putem uita în cele din urmă de hainele împrăștiate în toată camera sau îngrămădite pe podeaua băii. În plus, este și mai ușor pentru noi să ne ocupăm de spălarea regulată și de păstrarea ordinii. Când vedem că coșul nostru se umple, știm că este timpul să punem rufele.

Nu va mai exista confuzie între articolele murdare și cele purtabile. Hainele destinate spălării vor fi acolo unde ar trebui să fie. Un astfel de coș poate servi nu numai unei funcții practice, ci și decorative. În plus, unele coșuri acționează ca o zonă de ședere pe care ne putem așeza, de exemplu, în timp ce ne spălăm pe dinți sau efectuăm alte activități igienice.

Coșurile de rufe din colecția germană WENKO facilitează menținerea în ordine a băii. Sunt cu siguranță spațioase, dar în același timp ușoare, ceea ce vă permite să le mutați ușor prin casă. Culorile și materialele au fost potrivite pentru a se potrivi cu interiorul băii. Sunt naturale și drăguțe. Aici avem un coș clasic de rufe gri.

Ești sătul de șosete și tricouri împrăștiate prin toată casa? Nu vrei să te întrebi niciodată ce haine ar trebui spălate din nou? Avem o soluție pentru asta. Coșuri pentru rufe WENKO.

Caracteristici ale produsului:

  • Un coș clasic de rufe gri ,
  • un plus estetic la baie .
  • o soluție convenabilă pentru casă ,
  • un produs apreciat al mărcii WENKO.

Producător
Cod produs
50843
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Capacite
63 L
compoziţie
100% poliester
Inaltime (cm)
58
Lungime (cm)
33
Latime (cm)
33
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel