Parasolar auto, 50 x 100 cm

  • Parasolar auto, 50 x 100 cm
Parasolar auto, 50 x 100 cm
Parasolar auto, 50 x 100 cm
Parasolar auto, 50 x 100 cm
Parasolar auto, 50 x 100 cm
54,99 RON
42,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (12,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Parasolar pentru mașină, 50 x 100 cm. În curând căldura va începe să-și pună amprenta. Șoferii în special simt căldura. O mașină lăsată la soare se încălzește mult și uneori durează mai mult să se răcească decât călătoria. Să conduci până la serviciu sau acasă cu o mașină, încălzită de soare, nu este cel mai plăcut lucru și poate fi periculos pentru sănătatea ta. În zilele toride de vară, merită să aveți grijă de izolarea termică corespunzătoare și să protejați interiorul mașinii împotriva razelor solare intense.

Cea mai mare parte a căldurii intră în mașina noastră prin parbriz și parbrizul este cel care trebuie acoperit mai întâi. Va fi o idee bună să folosiți un parasolar special pentru soare în acest scop. XQ MAX prezentat este o soluție care pur și simplu vă ușureze viața.

Parasolarul este fabricat din poliester de înaltă calitate șiacoperit cu un strat argintiu special care reflectă razele soarelui, care nu pătrund în interiorul mașinii. Este echipat cu două ventuze, datorită cărora o puteți monta rapid și convenabil pe parbriz din interiorul vehiculului. Are următoarele dimensiuni: 100 cm x 50 cm (lungime x lățime) și a fost tăiat cu un ornament negru, care îl protejează de ruperea accidentală.

Caracteristicile produsului:

  • parasolar auto,
  • produs argintiu,
  • are dimensiuni de 100 cm x 50 cm,
  • a fost acoperit cu un strat care împiedică pătrunderea razelor solare în interiorul vehiculului,
  • are două ventuze care vor facilita instalarea pe sticlă,
  • Produs marca XQ MAX.
Producător
Cod produs
51001
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
poliester
Latime (cm)
50
Lungime (cm)
100
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel