Perna de călătorie gonflabila

  • O pernă confortabilă, gonflabilă, care va face timpul petrecut pe drum mai plăcut
Perna de călătorie gonflabila
Perna de călătorie gonflabila
Perna de călătorie gonflabila
Perna de călătorie gonflabila
Pret bun
34,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perna de călătorie gonflabila va avea grijă de confortul dumneavoastră în timpul călătoriei. Așezați-o în jurul gâtului și sprijiniți-vă de fotoliu.

Dacă călătoriți mult, o călătorie lungă cu autobuzul sau trenul poate fi plictisitoare. Multe ore într-o singură poziție sunt foarte obositoare pentru corpul nostru. Este normal să vrem să ne garantăm un pic de confort în astfel de momente. Pentru a ușura somnul, ne punem adesea articole de îmbrăcăminte înfășurate sau perne voluminoase sub cap. Dezavantajul unor astfel de soluții este că aceste articole sunt incomode și nepotrivite pentru ca ocupă spațiu valoros. O soluție bună este să cumpărați o perna confortabilă, adaptată și conturată.

Unul dintre aceste produse este o pernă gonflabilă "justify" . Datorită posibilității de pliere, ocupă puțin spațiu și se potrivește cu ușurință într-o poșetă, rucsac sau buzunarul jachetei. Pregătirea pentru utilizare este simplă și ușoară: doar umflați perna. „Jasiek” este un produs destinat turiștilor cărora le place să doarmă în timpul călătoriilor cu autobuzul, trenul sau avionul . Produsul se caracterizeaza prin urmatoarele dimensiuni: 32 cm 22 cm 8 cm (lungime x latime x inaltime). Este realizată din plastic de înaltă calitate.

Caracteristicile produsului:

  • pernă gonflabilă,
  • produsul se caracterizează prin următoarele dimensiuni: 32 cm 22 cm 8 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • este realizată din plastic de înaltă calitate
  • se potrivește într-o poșetă, rucsac sau buzunarul jachetei,
  • utila când călătoriți cu autobuzul, trenul sau avionul,
  • un produs Redcliffs Outdoor.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
51480
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
22
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel