Dispenser săpun lichid VINTAGE, Ceramica, Alb

  • Dozator practic pentru săpun lichid, gel antibacterian sau cremă
Dispenser săpun lichid VINTAGE, Ceramica, Alb
69,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun lichid VINTAGE, ceramic, alb . Accesoriile pentru o baie modernă bine organizată ar trebui să fie atât practice, cât și elegante. Pahare de periute, vase de săpun, dozatoare de săpun sau organizatoare de produse cosmetice sunt produse deseori alese de clienți. Aceste accesorii vă permit să aduceți ordine, să ocupați puțin spațiu și, în același timp, să aveți un aspect neobișnuit.

Distribuitorul de săpun lichid VINTAGE este un accesoriu esențial în fiecare baie elegantă. Este excelent pentru păstrarea și distribuirea săpunului lichid, gel antibacterian, dezinfectant sau cremă de mâini. Este un produs al mărcii Douceur d'intérieur, cunoscut, printre altele, din gama de accesorii de baie de înaltă calitate. Produsul are următoarele dimensiuni: 7 cm x 7 cm x 18 cm (lungime x lățime x înălțime) și este realizat din ceramică de înaltă clasă.

Distribuitorul de săpun lichid VINTAGE combină designul original cu funcționalitatea: datorită materialului folosit și culorii albe, acesta va fi un plus față de băile tradiționale și moderne decorate în diferite stiluri: glamour, eclectic sau art deco.

Caracteristicile produsului:

  • Distribuitor de săpun lichid VINTAGE,
  • produsul este perfect pentru depozitarea și distribuirea săpunului lichid, gel antibacterian, dezinfectant sau cremă de mâini,
  • distribuitorul are dimensiunile: 7 cm x 7 cm x 18 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • acest produs este fabricat din ceramică de înaltă calitate,
  • dozator în culoare albă,
  • un produs Douceur d'intérieur.

Cod produs
51707
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
7
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel