Perna decorativa cu franjuri TZAGI, 30 x 50 cm

  • Pernă verde cu galben cu franjuri
Perna decorativa cu franjuri TZAGI, 30 x 50 cm
Perna decorativa cu franjuri TZAGI, 30 x 50 cm
Perna decorativa cu franjuri TZAGI, 30 x 50 cm
Perna decorativa cu franjuri TZAGI, 30 x 50 cm
Perna decorativa cu franjuri TZAGI, 30 x 50 cm
Perna decorativa cu franjuri TZAGI, 30 x 50 cm
94,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perna decorativă cu franjuri TZAGI, 30 x 50 cm, verde-galben este o alegere bună dacă amenajați un living sau dormitor și căutați accesorii decorative unice. O pernă decorativă este un element aparent nesemnificativ care, selectat corespunzător, poate schimba complet atmosfera fiecărei încăperi din locuința ta. În fiecare zi, patul care nu atrage privirea poate deveni o insulă impresionantă plină de culori și modele datorită pernelor decorative pe care le așezi acolo. Veți obține un efect similar pe o canapea sau pe un fotoliu. Pernele decorative pot fi combinate liber unele cu altele. Creați compoziții unice datorită unei game largi de modele și un pic de creativitate.

Desigur, rolul decorativ al unor astfel de perne nu este singurul. În același timp, sunt foarte confortabile și îți vor permite să te pui în orice poziție. Colecția de perne de la brandul francez Douceur d'intérieur este atât de bogată încât este dificil să te decizi asupra unuia dintre modele. Există motive etnice, vegetale, animale, clasice și multe alte motive. Cel mai bine este să găsești un moment pentru a le urmări pe toate cu calm și s-o alegi pe cea care se potrivește cu interiorul camerei. Aici avem o pernă verde cu galben cu franjuri.

Nu ai idee despre un cadou pentru o persoană dragă? Sau poate mergi la o petrecere de inaugurare cu prietenii tăi? Alegeți o pernă care nu numai că va schimba interiorul, dar vă va aminti și de persoana care i-a oferit-o. Un astfel de cadou interesant va mulțumi cu siguranță mama, bunicii și prietenului dvs.

Caracteristicile produsului:

  • Pernă verde cu galben cu franjuri,
  • comoditate și decor într-unul,
  • perna este echipată cu fermoar,
  • va arăta grozav pe orice pat, canapea sau fotoliu,
  • perna vă va permite să reîmprospătați rapid designul interior în fiecare casă,
  • idee de cadou grozavă,
  • produs al mărcii populare Douceur d'intérieur.
Cod produs
51790
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
30
rodzaj zapięcia
zamek błyskawiczny
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
30 x 50
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel