Pompă de rezerva aurie, Wenko

  • O modalitate simplă și rapidă de a schimba imaginea vechiului dozator
Pompă de rezerva aurie, Wenko
Pompă de rezerva aurie, Wenko
Pompă de rezerva aurie, Wenko
Pompă de rezerva aurie, Wenko
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pompa aurie înlocuibilă a mărcii germane WENKO. Acest mic obiect gadget va funcționa atunci când pompa curentă de la distribuitorul de săpun este deteriorată. Atunci nu este nevoie să înlocuiți întregul dozator, ceea ce implică suplimentar un cost mai mare, dar trebuie doar să înlocuiți pompa însăși. O astfel de înlocuire, în special cu utilizarea intensivă a dozatorului, va spori semnificativ confortul și va facilita utilizarea dozatorului de săpun.

Dacă vă plac accentele colorate, puteți, de asemenea, să schimbați ușor și ieftin imaginea distribuitorului actual în baie, fără a fi nevoie să cumpărați imediat accesorii noi. Dimensiunea universală face pompa compatibilă cu multe dozatoare. Pompa aurie prezentată este potrivită pentru toate dozatoarele de săpun cu un fir de ø 28 mm. Poate fi utilizat atât cu produse marca WENKO, cât și cu alte mărci cu această dimensiune a firului.

Tubul de lângă pompă are 10 cm lungime și poate fi tăiat. Deci, este posibil să-l reglați în funcție de nevoile dvs. Dimensiunile produsului sunt: ​​6,5 x 3,5 x 18 cm. Forma rotundă și culoarea aurie vor da cu siguranță eleganță și vor schimba imaginea băii sau toaletei pentru oaspeți. În plus, pompa este, de asemenea, perfectă pentru distribuirea lichidului de spălat sau a altor substanțe lichide și delicate de spălat.

Caracteristici produs:

  • pompă inlocuitoare pentru dozatoare de săpun lichid,
  • formă elegantă, rotundă de culoare aurie
  • compatibil cu dozatoare cu o dimensiune a firului de ø 28 mm,
  • tubul are 10 cm lungime și poate fi tăiat liber
  • facilitează extragerea săpunului din dozator,
  • un mod simplu și ieftin de a schimba baia,
  • produs de marcă de la marca germană WENKO.

Producător
Cod produs
52167
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
3,4
Inaltime (cm)
18
Latime (cm)
6,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel