Savoniera ceramica BRANDOL, negru, Wenko

  • Sapuniera clasica cu un design simplu
Savoniera ceramica BRANDOL, negru, Wenko
Savoniera ceramica BRANDOL, negru, Wenko
Savoniera ceramica BRANDOL, negru, Wenko
Savoniera ceramica BRANDOL, negru, Wenko
Savoniera ceramica BRANDOL, negru, Wenko
Savoniera ceramica BRANDOL, negru, Wenko
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Baia este, fără îndoială, unul dintre primele locuri pe care le vizităm după trezire și unul dintre ultimele locuri în care petrecem timp înainte de culcare. Pentru a vă simți foarte confortabil, ar trebui să aveți grijă de accesoriile funcționale care vă vor asigura că spa-ul nostru de acasă va fi întotdeauna îngrijit și ordonat. Printre aceste comori de baie mici, dar extrem de utile, există o săpuniera ergonomică. Renumitul brand german WENKO vă prezintă o colecție excelentă de accesorii de baie care nu numai că își îndeplinesc perfect funcția, ci constituie și un decor frumos pentru fiecare baie.

Săpuniera de ceramică BRANDOL, negru, Wenko este un plus atractiv pentru o baie modernă și elegantă. Designul clasic și finisajul perfect disting acest articol discret de alte produse similare. Brandul WENKO acordă cea mai mare atenție calității produselor sale și standardelor de fabricație a acestora, datorită cărora se caracterizează printr-o durabilitate fără precedent și o eleganță atemporală.

Datorită dimensiunilor la îndemână: 12 cm x 1,5 cm x 10 cm, vasul pentru săpun se va potrivi cu ușurință chiar și pe o chiuvetă mică.

Caracteristicile produsului:

  • vas de săpun din ceramică neagră ,,
  • manoperă de înaltă calitate,
  • finisaj estetic,
  • accesoriu practic și elegant pentru baie,
  • dimensiuni: 12 cm x 1,5 cm x 10 cm,
  • un produs al respectatei mărci WENKO.

Producător
Cod produs
52200
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
12
Inaltime (cm)
1,5
Latime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel