Dispenser sapun lichid VETRO, Transparent, Wenko

  • Suport de săpun lichid elegant și practic
Dispenser sapun lichid VETRO, Transparent, Wenko
Dispenser sapun lichid VETRO, Transparent, Wenko
Dispenser sapun lichid VETRO, Transparent, Wenko
Dispenser sapun lichid VETRO, Transparent, Wenko
Dispenser sapun lichid VETRO, Transparent, Wenko
Dispenser sapun lichid VETRO, Transparent, Wenko
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun VETRO, transparent, Wenko . Cea mai recentă colecție de accesorii pentru baie de la cunoscutul brand german Wenko este clasică si la modă. Transformați-vă baia și toaleta oaspeților într-o oază liniștită și confortabilă. Recipientul va fi o soluție excelentă nu numai pentru baie, ci și pentru bucătărie - sticlele pestrițe de agenți de curățare vor fi un lucru din trecut! În sortimentul nostru veți găsi și alte accesorii pentru baie din aceeași serie: suporturi pentru periuțe de dinți sau săpunuri de bar.

Distribuitorul de săpun VETRO este un exemplu de design minimalist la modă. Designul în formă simplă este clasic și elegant, oferind interiorului un caracter unic. În interesul planetei, acordăm o mare importanță dezvoltării durabile. Prin urmare, produsele oferite se caracterizează prin calitate ridicată a materialelor și manopera, care garantează durabilitatea acestora, astfel încât să poată servi ani de zile. Dozatorul de săpun lichid este fabricat din sticlă solidă, caracterizat prin rezistență ridicată la deteriorare și durabilitate.

Distribuitorul are o capacitate de 520 ml și este ușor de reincarcat, datorită gâtului larg. Dimensiunile produsului: 7,5 x 19 x 7,5 cm vor fi perfecte pentru orice spațiu chiar și mic din baie sau toaletă. Dozatorul este potrivit nu numai pentru săpun, ci și pentru alte produse cosmetice sau de igienă: șampon, loțiune hidratantă sau lichid dezinfectant. Pompa distribuie cu ușurință cantitatea perfectă a produsului cosmetic.

Caracteristicile produsului:

  • Distribuitor de săpun VETRO,
  • un produs al cunoscutului brand german Wenko,
  • capacitate: 520 ml,
  • dimensiunile produsului: 7,5 x 19 x 7,5 cm,
  • din sticlă transparentă,
  • recipient pentru săpun lichid, loțiune sau alte tipuri de produse cosmetice sau agenți de curățare.

Producător
Cod produs
52202
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Capacite
520 ml
Lungime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
19
Latime (cm)
7,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel