Perie WC GILBA, WENKO

Perie WC GILBA, WENKO
Perie WC GILBA, WENKO
Perie WC GILBA, WENKO
Perie WC GILBA, WENKO
Perie WC GILBA, WENKO
Perie WC GILBA, WENKO
Perie WC GILBA, WENKO
Perie WC GILBA, WENKO
Perie WC GILBA, WENKO
Perie WC GILBA, WENKO
179,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Peria de toaletă GILBA este un produs al mărcii WENKO, care este renumită pentru soluțiile sale funcționale și designul neobișnuit. Cine a spus că peria de toaletă ar trebui să fie ascunsă? De acum înainte, poate acționa ca un decor unic care va încânta atât membrii gospodăriei, cât și oaspeții tăi. Peria de toaletă GILBA de la WENKO se caracterizează printr-o formă ovală. Designul accesoriului de baie face ca peria să fie ideală pentru interioarele decorate în aproape orice stil - de la clasic prin scandinav până la modern. De menționat că peria de toaletă GILBA de la WENKO este realizată din polirășină de înaltă calitate, ceea ce o face foarte durabilă. Suprafața netedă din interiorul accesoriului permite curățarea comodă și rapidă, iar culoarea gri adaugă caracter original. Dimensiunile produsului sunt de 11,3 x 37 centimetri, datorită cărora acest articol interior se va potrivi chiar și într-un spațiu mic. Vrei să-ți schimbi camera? Peria de toaletă de la WENKO va lovi la fața locului! Caracteristicile produsului: perie de toaleta GILBA, produsul poate deveni un decor pentru baie, designul accesoriului face ca peria să fie potrivită pentru băi decorate în aproape orice stil, suprafața netedă din interiorul accesoriului facilitează curățarea, peria este fabricată din polirășină de înaltă calitate, culoarea gri dă caracterul original, dimensiunile periei sunt de 11,3 x 37 centimetri, produs original al cunoscutului brand WENKO.
Producător
Cod produs
52318
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
polyresin
Diametru (cm)
11.3
Inaltime (cm)
37
Diametru periei (cm)
8
Metoda de ambalare
parțial asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel