Perie WC din silicon ARESE, WENKO

Perie WC din silicon ARESE, WENKO
Perie WC din silicon ARESE, WENKO
Perie WC din silicon ARESE, WENKO
Perie WC din silicon ARESE, WENKO
Perie WC din silicon ARESE, WENKO
Perie WC din silicon ARESE, WENKO
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Peria de toaletă din silicon ARESE este un produs al mărcii WENKO, care este renumită pentru soluțiile sale originale și designul unic. Cine a spus că peria de toaletă ar trebui să fie ascunsă? De acum înainte, poate acționa ca un decor neobișnuit care va încânta atât membrii gospodăriei, cât și oaspeții tăi. Peria de toaletă din silicon ARESE de la WENKO se remarcă prin forma sa ovală. Designul accesoriului de baie face ca peria să fie perfectă pentru interioare decorate în aproape orice stil - de la clasic prin scandinav până la modern. De menționat este faptul că peria de toaletă din silicon WENKO ARESE este realizată din plastic de înaltă calitate, ceea ce o face extrem de durabilă. Suprafața netedă din interiorul produsului permite curățarea comodă și rapidă, iar culoarea gri adaugă caracter original. Dimensiunile accesoriului sunt de 12,3 x 38 x 12,3 centimetri, datorită căruia acest articol interior se va potrivi chiar și într-un spațiu mic. Vrei să-ți schimbi camera? Peria de toaletă de la WENKO va lovi la fața locului! Caracteristicile produsului: Perie de toaletă din silicon ARESE, produsul poate deveni un decor pentru baie, designul accesoriului face ca peria să fie potrivită pentru băi amenajate în aproape orice stil, suprafața netedă din interiorul accesoriului facilitează curățarea, peria este fabricată din plastic de înaltă calitate, culoarea gri dă caracterul original, dimensiunile periei sunt de 12,3 x 38 x 12,3 centimetri, produs original al cunoscutului brand WENKO.
Producător
Cod produs
52409
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
12,3
Inaltime (cm)
38
Latime (cm)
12,3
Caracteristici suplimentare
perie din silicon
culoare
gri
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel