Tava pentru lumanari si tamaie.GRADINA ZEN, 24 x 23 cm

  • Tava pentru luminari si tamaie.GRADINA ZEN, 24 x 23 cm
Tava pentru lumanari si tamaie.GRADINA ZEN, 24 x 23 cm
Tava pentru lumanari si tamaie.GRADINA ZEN, 24 x 23 cm
Tava pentru lumanari si tamaie.GRADINA ZEN, 24 x 23 cm
Tava pentru lumanari si tamaie.GRADINA ZEN, 24 x 23 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tavă pentru lumânări și bețișoare de tămâie ZEN GARDEN, 24 x 23 cm, culoare gri . Ritmul rapid al vieții în lumea modernă înseamnă că ne luptăm cu nervii și stresul constant în fiecare zi. Pentru a ne putea curăța mintea și corpul, practicăm yoga, folosim ceaiuri. Printre modalitățile eficiente de relaxare, există multe metode care vin din țările din Orient. Practicile de meditație din Orientul Îndepărtat vă permit să vă curățați mintea și corpul de stresul și fricile zilei. Accesorii utile pot fi găsite acum în oferta noastră!

Tava pentru lumanari si betisoare de tamaie ZEN GARDEN este la prima vedere doar un element de decor interior. Produsul măsoară 24 x 23,5 x 13 cm și este format dintr-o tavă ceramică, o figură de Buddha, tămâie, lumânări, pietricele și nisip. Culorile setului se pastreaza in tonuri naturale de pamant: gri, maro, bej. Produsul va servi ca un decor elegant, elegant și în același timp exotic perfect pentru un dormitor sau o cameră de zi.

Scopul principal al setului iti permite sa folosesti acest accesoriu frumos pentru a avea grija de starea ta de spirit. Fumul de tămâie și lumânări vă permite să restabiliți pacea și echilibrul interior după o zi lungă și grea . Un astfel de gadget este și o idee grozavă de cadou pentru o persoană dragă!

Caracteristicile produsului:

  • Tavă pentru lumânări și tămâie GARDEN ZEN,
  • dimensiuni produs: 24 x 23,5 x 13 cm,
  • un element decorativ la modă și set pentru relaxare într-una,
  • constă dintr-o tavă de ceramică, o figurină de Buddha, tămâie, lumânări, pietricele și nisip,
  • culori în culorile pământului,
  • < li > din ceramică,
  • proiectat de celebrul brand Atmosphera.

Producător
Cod produs
52886
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
23,5
Inaltime (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel