Rama foto ZEN GARDEN, 35,5 x 25 x 15 cm

  • Rama decorativa gri pentru 3 fotografii cu tema Buddha
Rama foto ZEN GARDEN, 35,5 x 25 x 15 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Rama foto ZEN GARDEN, 35,5 x 25 x 15 cm, gri este un produs al renumitului brand Atmosphera. Într-un mod interesant, vă va permite să prezentați fotografii cu persoane apropiate de noi sau vederi uluitoare dintr-o călătorie de vacanță. De asemenea, puteți plasa imagini mici într-un stil similar, datorită cărora vom obține un decor neobișnuit pentru un living sau dormitor.

Produsul prezentat nu este doar un cadru neobișnuit care va permite sa puneti 3 fotografii , ci și un decor care conține, printre altele, o figură de Buddha. Nisipul ne va ajuta să ne liniștim si sa ne relaxam. Creând compoziții și nivelându-le, ne eliberăm de griji și recâștigăm pacea și capacitatea de a gândi limpede. Setul include toate elementele necesare pentru o relaxare completa si include si o planta si un loc pentru o lumanare. Toate acestea vă permit să subliniați caracterul oriental al acestui cadru decorativ.

O ramă foto este modalitatea perfectă de a afișa fotografiile celor dragi. Datorită bazei solide poate fi așezata convenabil pe o comodă, un raft sau o măsuță . Mentinuta intr-o tematica budista, se va potrivi perfect in interioarele orientale, fiind in plus un decor neobisnuit. Este și o idee perfectă pentru un cadou neobișnuit, mai ales dacă adăugăm fotografii cu momente importante pentru destinatar.

Caracteristici ale produsului:

  • rama foto decorativa,
  • cadrul gri permite 3 fotografii,
  • setul include nisip, o figură de Buddha, o plantă și un loc pentru o lumânare,
  • vă ajută să vă relaxați după o zi grea,
  • decor neobișnuit care va atrage cu siguranță privirea membrilor casei și a vizitatorilor,
  • idee de cadou grozavă,
  • dimensiuni: 36,5 cm x 25 cm x 15 cm,
  • un produs al renumitului brand francez Atmosphera.
Producător
Cod produs
52911
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
MDF
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
,
10x10
Lungime (cm)
36,5
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
15
Numărul de sloturi foto
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel