Perdeaua pentru copii UNICORN, 140 x 250 cm

  • O temă de unicorn la modă va completa perfect aranjamentul camerei unei fete
Perdeaua pentru copii UNICORN, 140 x 250 cm
Perdeaua pentru copii UNICORN, 140 x 250 cm
Perdeaua pentru copii UNICORN, 140 x 250 cm
Perdeaua pentru copii UNICORN, 140 x 250 cm
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Perdeaua pentru fereastră este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unui produs care vă va permite să schimbati amenajarea camerei pentru copii. Cu perdele disponibile în magazinul nostru direct de la brandul francez Douceur d'intérieur, va deveni extrem de ușor!

Perdelele pentru camera copiilor sunt realizate din poliester de înaltă calitate, a cărui utilizare a făcut posibilă pregătirea unei game largi de culori. Datorită materialului folosit în procesul de producție, perdelele sunt solide și vor arăta grozav pentru o lungă perioadă de timp. Țesătura din care sunt realizate draperiile este plăcută la atingere și rezistentă la deteriorare, ceea ce este o caracteristică deosebit de importantă a accesoriilor destinate decorarii camerelor copiilor.

Perdelele vor fi un plus perfect pentru amenajarea camerei unui copil .Vor fi potrivite pentru a acoperi fereastra de balcon in majoritatea incaperilor. Modelul fermecător și extrem de la modă va atrage fără îndoială în special fetițelor. În plus, perdeaua este acoperită cu un model delicat.

Caracteristici ale produsului:

  • perdea pentru fereastra,
  • perdea pe inele practice,
  • o culoare drăguță va fi perfectă pentru camera unei fete,
  • cu un model la modă,
  • din poliester, plăcut la atingere,
  • rezistenta la rupere,
  • produs conceput pentru a decora o cameră pentru copii,
  • perdele gata de agățat de la marca franțuzească Atmosphera pentru copii.
Cod produs
52944
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
250
Latime (cm)
140
sposób zawieszania
przelotki
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel