Storcator citrice

  • Va fi mai ușor să obțineți suc proaspăt de citrice
Storcator citrice
Pret bun
37,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Storcatorul de citrice, transparent al brandului olandez Excellent Houseware este un gadget de bucătărie care vă va permite să obțineți suc proaspăt din citricele preferate. Datorită acestui produs inteligent, putem obține rapid și convenabil cantitatea necesară de lichid. Această soluție va fi perfectă atunci când dorim să obținem un adaos lichid și răcoritor la limonadă, ceai de fructe sau băuturi. Sucul de citrice stors va funcționa bine și pentru amestecarea cu ierburi și prepararea peștelui.

Storcatorul manual a fost fabricat din sticla transparenta . Este un material ușor de curățat, igienic și durabil. După terminarea lucrărilor, storcatorul poate fi curățat temeinic sub jet de apă. Produsul a fost echipat cu file speciale care facilitează stoarcerea precisă . În partea inferioară se află și un recipient finisat cu o gura de scurgere profilată pentru turnarea mai ușoară a sucului. Întregul este completat de un mâner care facilitează transportul gadgetului.

Storcatorul manual este perfect pentru extragerea sucului din lămâi, precum și din lime, portocale sau grapefruit. Datorită unei strecurătoare cu orificii mici, separă eficient sucul de pulpă, semințe și piele.

Caracteristici ale produsului:

  • storcator manual de citrice,
  • din sticlă transparentă,
  • ușor de curățat,
  • garantează stoarcerea precisă a sucului de citrice,
  • de neînlocuit,
  • echipat cu un rezervor de suc și o gura de scurgere pentru turnare ușoară,
  • include un mâner pentru transport și prindere mai ușoara,
  • produs al mărcii olandeze Excellent Houseware.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
53290
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
14,5
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel