Dispenser sapun lichid, Ceramica, Negru, SILK

  • Suport de săpun lichid elegant și practic
Dispenser sapun lichid, Ceramica, Negru, SILK
Dispenser sapun lichid, Ceramica, Negru, SILK
Dispenser sapun lichid, Ceramica, Negru, SILK
Dispenser sapun lichid, Ceramica, Negru, SILK
Dispenser sapun lichid, Ceramica, Negru, SILK
Dispenser sapun lichid, Ceramica, Negru, SILK
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun lichid SILK , negru . Colecția sofisticată de accesorii pentru baie de la binecunoscutul brand 5five Simply Smart este clasică si la modă . Transformați-vă baia și toaleta oaspeților într-o oază liniștită și confortabilă. Recipientul va fi o soluție excelentă nu numai pentru baie, ci și pentru bucătărie - sticlele pestrițe de agenți de curățare vor fi un lucru din trecut! Oferta magazinului nostru include, de asemenea, alte accesorii pentru baie din aceeași serie: săpunuri de bar sau căni pentru periuță de dinți.

Distribuitorul de săpun lichid SILK este un exemplu de design minimalist. Designul cu aspect de piatră naturală arată la modă și elegant, conferind interiorului un caracter unic. În interesul mediului, acordăm o mare importanță dezvoltării durabile. Prin urmare, produsele oferite se caracterizează prin calitate ridicată a materialelor și manopera, care garantează durabilitatea acestora, astfel încât să poată servi ani de zile. Distribuitorul de săpun lichid prezentat este fabricat din ceramică, care este foarte rezistenta la deteriorare și durabila.

Distribuitorul are o capacitate de aproximativ 250 ml și este ușor de reincarcat, datorită gâtului larg. Dimensiunile produsului: 10,5 x 7,5 x 13 cm vor fi perfecte pentru orice spațiu chiar și mic din baie sau toaletă. Dozatorul este potrivit nu numai pentru săpun, ci și pentru alte produse cosmetice sau de igienă: șampon, dezinfectant sau loțiune hidratantă. Pompa distribuie cu ușurință cantitatea perfectă a produsului cosmetic.

Caracteristicile produsului:

  • Distribuitor de săpun lichid SILK,
  • un produs al binecunoscutului brand 5five Simply Smart,
  • capacitate: aproximativ 250 ml,
  • dimensiunile produsului: 10,5 x 7,5 x 13 cm,
  • realizate din ceramică de înaltă calitate,
  • recipient pentru săpun lichid, dezinfectant sau alte tipuri de produse cosmetice și chimice economice.

Cod produs
53383
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
10,5
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel