Borcan de sticla cu capac si clip, 150 ml, 8 buc

  • Set de borcane practice cu inchidere ermetica
Borcan de sticla cu capac si clip, 150 ml, 8 buc
Borcan de sticla cu capac si clip, 150 ml, 8 buc
Borcan de sticla cu capac si clip, 150 ml, 8 buc
Borcan de sticla cu capac si clip, 150 ml, 8 buc
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Borcan de sticlă cu capac și clemă, 150 ml, 8 bucăți . In orice bucatarie moderna, clasica sau traditionala, organizarea este esentiala. Diverse tipuri de recipiente și organizatoare te vor ajuta să aduci ordine în produsele alimentare, tacâmurile și accesoriile de bucătărie. Utilizarea organizatoarelor vă permite, de asemenea, să economisiți alimente. În loc să aruncați resturile de mâncare, păstrați-le și folosiți-le a doua zi. Nu ezitați și aduceți ordine în bucătărie astăzi!

Vă invităm să vă familiarizați cu oferta magazinului nostru online. Pe site-ul nostru veți găsi o selecție largă de cutii, borcane și recipiente care vă vor ajuta în această sarcină. Un set de opt borcane de la renumitul brand Secret de Gourmet este o alegere excelentă. Fiecare dintre borcane este din sticlă, iar capacele sale au o garnitură suplimentară de cauciuc.

Fiecare dintre borcane are dimensiunile de 6,5 cm x 9,5 cm (diametru x înălțime), iar capacitatea sa este de până la 150 ml . Capacul este bine fixat pe recipient, datorită căruia alimentele depozitate în interior vor rămâne proaspete mai mult timp. De asemenea, va preveni scurgerea mirosurilor și aromelor nedorite în exterior.

Caracteristicile produsului:

  • un set de opt borcane,
  • va fi potrivit pentru depozitarea diferitelor tipuri de produse alimentare,
  • fiecare dintre borcane este din sticlă și capacele sale au o garnitură suplimentară de cauciuc,
  • fiecare borcan măsoară 6,5 cm x 9,5 cm (diametru x înălțime),
  • capacitatea sa este de 150 ml,
  • < li > un produs al mărcii populare Secret de Gourmet.

Cod produs
53388
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Capacite
150 ml
Diametru (cm)
6,5
Inaltime (cm)
9,5
Kształt
okrągły
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel