Cana din portelan NATURE, 90 ml, roz

  • Cana practica din portelan
Cana din portelan NATURE, 90 ml, roz
Cana din portelan NATURE, 90 ml, roz
Cana din portelan NATURE, 90 ml, roz
Cana din portelan NATURE, 90 ml, roz
36,99 RON
31,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (5,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Cana din portelan, 90 ml . Într-o bucătărie modernă, stilată, accesoriile simple și utile sunt cele mai bune. Gadget-urile practice sunt utile în special în încăperile mici în care nu ne putem permite decorațiuni suplimentare. Astfel de articole includ, de exemplu, căni, recipiente elegante pentru alimente, seturi de cuțite, boluri și tocatoare. Cu ajutorul lor, poți sublinia cu ușurință stilul bucătăriei sau sufrageriei tale. Selectate si afisate corespunzator, acestea vor fi elemente de echipamente estetice si in acelasi timp foarte utile.

O cană de porțelan este o propunere minimalistă mai ales pentru cei care apreciază simplitatea și funcționalitatea. Cana este realizată din porțelan rezistent. Iți va permite să ții cana cu băutura ta preferată fără teamă de arsuri. Datorită designului său interesant, se va potrivi perfect cu interioarele finisate în stil vintage și tradițional.

O cană de porțelan va fi perfectă pentru a servi băuturi calde și reci.

Caracteristicile produsului:

  • cană din porțelan 90 ml,
  • capacitate: 90 ml ,
  • cana este realizată din porțelan rezistent,
  • se va potrivi cu interioarele vintage și tradiționale
  • < li> o marcă Secret de Gourmet produs.

Cod produs
53407
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
porcelana
Diametru (cm)
6.1
Inaltime (cm)
6
Capacite
90 ml
Kształt
okrągły
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel