Cuier de perete cu 5 cârlige metalice, MDF

  • Cuier practic pentru hol
Cuier de perete cu 5 cârlige metalice, MDF
Cuier de perete cu 5 cârlige metalice, MDF
Cuier de perete cu 5 cârlige metalice, MDF
Cuier de perete cu 5 cârlige metalice, MDF
99,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (15,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier de perete cu 5 cârlige metalice, MDF . Pentru ca fiecare articol să fie la locul lui, iar casa să fie îngrijită și ordonată, folosește o gamă largă de umerase, organizatoare și alte gadget-uri disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier de casă ingenios, practic și util, cu un design interesant și la modă. Verificați și vedeți singur!

Cuierul de perete cu 5 cârlige metalice este un proiect al brandului francez Atmosphera. Articolul este fabricat din MDF, deci nu este doar durabil, dar arată și frumos. Este perfect pentru hol . Suprafața netedă a cuierului și structura simplă îl fac ușor de întreținut și, prin urmare, foarte practic. Culoarea se va potrivi cu majoritatea aranjamentelor, adaugand o atmosfera la moda, rustica.

Se montează ușor pe perete - potriviți metoda de montare la posibilitățile de perete. De acum încolo, jachetele și paltoanele membrilor familiei vor fi într-un singur loc, agățate liber, pentru a se putea usca după ploaie sau ninsoare. Vezi și alte produse ale mărcii Atmosphera, specializată în producția de accesorii și mobilier pentru casă la modă, moderne, disponibile în magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • Cuier de perete cu 5 cârlige metalice,
  • dimensiuni produs: lungime 60 cm x lățime 8,5 cm x înălțime 20 cm,
  • construcție solidă cu MDF și metal,
  • într-un stil rustic la modă,
  • un produs al mărcii dovedite Atmosphera.

Producător
Cod produs
53430
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel