Difuzor de arome cu bețișoare HALY, 50 ml, lavandă

  • Decorațiune interioară parfumată
Difuzor de arome cu bețișoare HALY, 50 ml, lavandă
Difuzor de arome cu bețișoare HALY, 50 ml, lavandă
Difuzor de arome cu bețișoare HALY, 50 ml, lavandă
Difuzor de arome cu bețișoare HALY, 50 ml, lavandă
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Difuzor de arome cu bețișoare, 50 ml . Aromaterapia este o modalitate excelentă de a ne menține spiritul și corpul sănătos. De aceea, bețișoarele parfumate sunt gadgetul perfect pentru fiecare casă. Pe piață există difuzoare, șeminee pentru uleiuri aromatice și ceară și odorizante în multe stiluri și forme diferite. O astfel de achiziție este primul pas în lumea aromoterapiei și să te bucuri de mirosurile frumoase ale uleiurilor. Verifica oferta magazinului nostru si alege modelul potrivit pentru tine!

Vă prezentăm un element decorativ care emană un parfum frumos în încăperi. Aromele individuale ale produselor noastre au un efect calmant si chiar antidepresiv, iar altele energizeaza, stimuleaza sau incalzesc. Difuzorul de aromă cu bețișoare este un proiect al renumitului brand Atmosphera. Bețișoarele puse în lichid umplu apartamentul cu un miros liniștitor și calmant . Produsul este realizat din sticla.

Parfumul este eliberat treptat, uniform și rămâne în aer mult timp . Ca urmare, interiorul va fi dominat de un parfum frumos și de lungă durată, dar perceptibil. Forma simplă a recipientului are un stil clasic. Difuzorul nu va fi doar un decor interior perfect, ci și o idee grozavă de cadou! Arată-le celor dragi magia aromoterapiei oferindu-le un set cu parfumuri frumoase.

Caracteristicile produsului:

  • Difuzor de aromă cu bețișoare,
  • produsul este din sticlă transparentă,
  • agentul eliberează un miros frumos, calmant,
  • idee de cadou senzațională,
  • proiect al renumitului brand Atmosphera.

Producător
Cod produs
53513
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
7,8
Latime (cm)
2,7
Inaltime (cm)
9
Capacite
50 ml
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel