Ghiveci de sticlă pe sfoară, Ø 16 x 12,5 cm

  • Ghiveci agățat frumos și elegant
Ghiveci de sticlă pe sfoară, Ø 16 x 12,5 cm
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghiveci de sticlă pe sfoară, Ø 16 x 12,5 cm . Florile și plantele decorative sunt completări fără de care este imposibil să ne imaginăm o casă confortabilă. Modul de prezentare a acestora este la fel de important ca și alegerea plantelor potrivite. Nimic nu va fi mai bun în acest rol decât givecele de flori elegante și decorative. Atunci când le alegeți, merită să acordați atenție metodei de instalare a acestora: puteți așeza ghivecele direct pe mobilier, pământ sau pervazuri, sau le puteți agata.

Un accesoriu care va atrage în special iubitorii de stil contemporan este un ghiveci transparent pe sfoară. Este un produs al mărcii Atmosphera. Ghiveciul este din sticla de calitate superioara si are o forma interesanta. Ghiveciul are urmatoarele dimensiuni (diametru x inaltime): 16 cm x 12,5 cm.

Un ghiveci transparent pe un sfoară va fi o alegere bună pentru a afișa flori și alte plante decorative. Va funcționa ca idee de cadou pentru diverse ocazii, cum ar fi zile onomastice, zile de naștere sau mutarea într-un apartament nou. Alege unul dintre produsele pe care le oferim și bucură-ți persoana iubită!

Caracteristicile produsului:

  • ghiveci transparent pe sfoară,
  • ghiveciul este din sticlă de înaltă calitate,
  • produsul are o formă interesantă,
  • < li> ghiveciul are următoarele dimensiuni (diametru x înălțime): 16 cm x 12,5 cm,
  • ghiveciul va fi un cadou perfect pentru diverse ocazii, precum ziua onomastică, ziua de naștere sau mutarea într-un apartament nou,
  • < li> Produs marca Atmosphera.

Producător
Cod produs
53528
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Diametru (cm)
16
Inaltime (cm)
12.5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel