Sticla de apa PLOPP TO GO, organica, KOZIOL

  • Sticlă apă PLOPP TO GO, dop etanș, 425 ml, KOZIOL
Sticla de apa PLOPP TO GO, organica, KOZIOL
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Sticla de suc, apa sau smoothie cu inchidere etansa - bucura-te de o bautura sanatoasa la serviciu sau la picnic. Închidere convenabilă și etanșă: Sticla de apă PLOPP TO GO are un capac etanș care previne vărsarea accidentală a apei sau băuturii. Închidere cu clip iconică pentru deschidere ușoară. Închiderea cu arc nu este potrivită pentru băuturi carbogazoase. Complet extensibil: Poate fi demontat cu ușurință pentru o curățare și igienă. Fiecare piesă poate fi spălată în mașina de spălat vase. O metodă simplă de curățare vă menține apa proaspătă. Ecologic: Sticla PLOPP TO GO este fabricată din plastic reciclabil, ecologic. Produsul a fost proiectat și realizat de la A la Z în Germania. Sigur: Important, nu conține substanțe nocive precum BPA sau melamina. 13 culori: Vă oferim noi să alegeți. Sticla cu închidere cu arc este disponibilă în până la 13 culori unice inspirate din natură. Pastel, verzi sau negre plăcute pentru ochi. Ce alegi?
Producător
Cod produs
53864
compoziţie
nu include BPA
,
melamine free
Caracteristici suplimentare
se pot spala la masina de spalat vase
,
contactul cu alimentele
Capacite
425 ml
Inaltime (cm)
25
Diametru (cm)
7,5
culoare
organic grey
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
7
Latime (cm)
7
Capacite (ml)
425
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel