Rama foto, 50 x 70 cm

  • Cadru decorativ elegant pentru fotografii
Rama foto, 50 x 70 cm
Rama foto, 50 x 70 cm
Rama foto, 50 x 70 cm
Rama foto, 50 x 70 cm
359,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 69% (250,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rama foto, 50 x 70 cm, alb Este greu să-ți imaginezi un apartament confortabil fără decorațiuni. Aceste articole vor completa cu ușurință aspectul camerelor și altor încăperi din casa noastră. Ramele decorative, tablourile și oglinzile sunt cele mai alese ornamente. Nu e de mirare: elegant și original, decorațiunile adecvate vor face în mod eficient orice interior interesant. Din acest motiv, merită să vă acordați timp pentru a le selecta în mod corespunzător. Vă încurajăm să profitați de oferta magazinului nostru online. Puteți găsi o gamă largă de decorațiuni variate, precum rame, oglinzi sau postere, datorită cărora puteți decora rapid și ușor pereții unui dormitor, living sau bucătărie!

Rama foto Atmosphera vă va permite să afișați cele mai importante amintiri pentru dvs. . Un portret de nuntă, o fotografie cu copii sau o fotografie grozavă dintr-o vacanță de neuitat: fiecare fotografie va arăta grozav în acest cadru simplu și clasic. Majoritatea produsului este realizat din sticlă. Rama foto are următoarele dimensiuni: 55 cm x 75 cm (lungime x lățime) și se caracterizează prin culoarea albă universală.

Acest produs este, de asemenea, o idee grozavă pentru un mic și simbolic cadou, pe care îl vom oferi unei persoane dragi cu ocazia mutării într-un apartament nou, petrecerii de inaugurare a casei sau ziua onomastică.

Caracteristicile produsului:

  • rama foto,
  • un produs cu o forma simpla, clasica,
  • o rama de 55 cm x 75 cm (lungime x latime), < / li>
  • se caracterizează printr-o culoare albă universală,
  • produsul este în cea mai mare parte din sticlă,
  • este o idee grozavă de cadou cu ocazia mutarii intr-un nou apartament, petrecere de inaugurare a casei sau ziua onomastică,
  • produs al mărcii Atmosphera.

Producător
Cod produs
54284
Material dominant
sticlă
Culoarea dominantă
alb
Lungime (cm)
55
Latime (cm)
75
Dimensiunea fotografiei
50x70 cm
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel