Rame foto FLORI, 6 buc

  • Rame foto de designer
Rame foto FLORI, 6 buc
Rame foto FLORI, 6 buc
Rame foto FLORI, 6 buc
Rame foto FLORI, 6 buc
Rame foto FLORI, 6 buc
Rame foto FLORI, 6 buc
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rame foto FLORI, 6 buc, negre Este greu să-ți imaginezi un apartament mobilat confortabil și fără decorațiuni. Aceste articole vor completa cu ușurință aspectul camerelor și altor încăperi din casa noastră. Pozele, ramele decorative și oglinzile sunt cele mai frecvent alese decorațiuni. Nu e de mirare: decorațiunile originale și elegante, adecvate vor face în mod eficient fiecare interior, mic și mare, mai atractiv. Din acest motiv, merită să vă acordați timp pentru a le selecta în mod corespunzător. Vă încurajăm să profitați de oferta magazinului nostru online. Puteți găsi o gamă largă de decorațiuni variate, precum rame, oglinzi sau postere, datorită cărora puteți decora rapid și ușor pereții unui dormitor, bucătărie sau living!

Ramele foto FLOWER de la Atmosphera vă vor permite să vă afișați cele mai importante amintiri . Un portret de nuntă, o fotografie grozavă dintr-o vacanță de neuitat sau o fotografie cu copii: în acest cadru intrigant, neobișnuit, fiecare fotografie se va prezenta foarte bine. Majoritatea produsului a fost realizat din placă MDF. Ramele foto au urmatoarele dimensiuni: 1,5 cm x 96 cm x 11 cm (latime x lungime x inaltime) si se caracterizeaza printr-o culoare neagra universala.

Acest produs este și o idee grozavă pentru un mic și simbolic cadou, pe care îl vom oferi unei persoane dragi cu ocazia mutării într-un apartament nou, ziua onomastică sau petrecerea de inaugurare a casei.

Caracteristicile produsului:

  • Rame foto,
  • un produs cu o formă intrigantă, neobișnuită,
  • o ramă de 1,5 cm x 96 cm x 11 cm (lățime x lungime x înălțime),
  • se caracterizează printr-o culoare neagră universală,
  • produsul este fabricat în mare parte din MDF,
  • este o idee grozavă de cadou pentru o mutare pentru un apartament nou, ziua onomastică sau petrecerea de inaugurare a casei,
  • Produs Atmosphera.

Producător
Cod produs
54536
Culoarea dominantă
negru
Latime (cm)
1,5
Lungime (cm)
96
Inaltime (cm)
11
Dimensiunea fotografiei
7x7 cm
Numărul de sloturi foto
6
Material dominant
MDF
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel