Rame foto EMILE, 78 x 47 cm

  • Rame foto elegante
Rame foto EMILE, 78 x 47 cm
Rame foto EMILE, 78 x 47 cm
Rame foto EMILE, 78 x 47 cm
Rame foto EMILE, 78 x 47 cm
549,99 RON
199,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 64% (350,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rame foto EMILE, 78 x 47 cm, bej Este greu să-ți imaginezi un apartament confortabil fără decorațiuni. Aceste articole vor completa cu ușurință aspectul camerelor și altor încăperi din casa noastră. Ramele decorative, tablourile și oglinzile sunt cele mai frecvent alese ornamente. Nu e de mirare: decorațiunile elegante, originale, adecvate vor face efectiv mai atractiv orice interior mare și mic. Din acest motiv, merită să vă acordați timp pentru a le selecta în mod corespunzător. Va invitam sa profitati de oferta magazinului nostru online. Puteți găsi o gamă largă de decorațiuni variate, precum oglinzi, rame sau postere, datorită cărora puteți decora rapid și ușor pereții sufrageriei, dormitorului sau bucătăriei!

Ramele foto EMILE de la Atmosphera vă vor permite să evidențiați amintirile care sunt cele mai importante pentru dvs. . O fotografie cu copii, o fotografie grozavă a unei sărbători de neuitat sau a unui portret de nuntă: în acest cadru neobișnuit și interesant, fiecare fotografie va arăta foarte bine. Majoritatea produsului este realizat din lemn. Ramele foto EMILE au urmatoarele dimensiuni: 10 cm x 77,5 cm x 47 cm (latime x lungime x inaltime) si se caracterizeaza printr-o culoare bej universal.

Acest produs este și o idee grozavă pentru un mic și simbolic cadou, pe care îl vom oferi unei persoane dragi cu ocazia unei zile onomastice, a unei petreceri de inaugurare a casei sau a mutării într-un apartament nou.

Caracteristicile produsului:

  • Rame foto EMILE,
  • un produs cu o formă neobișnuită, interesantă,
  • o ramă de 10 cm x 77,5 cm x 47 cm (lățime x lungime x înălțime),
  • se caracterizează printr-o culoare bej universală,
  • produsul este realizat în mare parte din lemn,
  • este o idee grozavă pentru un cadou,
  • Produs Atmosphera.

Producător
Cod produs
54537
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
,
10x10
Culoarea dominantă
bej
Latime (cm)
10
Lungime (cm)
77,5
Inaltime (cm)
47
Numărul de sloturi foto
7
Material dominant
lemn
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel