Organizator pentru jucarii

  • Organizator practic pentru toate jucăriile copilului dumneavoastră
Organizator pentru jucarii
Organizator pentru jucarii
Organizator pentru jucarii
Organizator pentru jucarii
Organizator pentru jucarii
Organizator pentru jucarii
44,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator pentru o fată, roz . Nimic nu-i face pe copii fericiți ! Păpuși sau mașini... Pentru un copil, acestea nu sunt doar jucării, ci și comori valoroase. Ajutați-i să organizeze un loc sigur pentru depozitare!

În timpul jocului, copiii nu numai că se distrează, ci și învață și își dezvoltă creativitatea și imaginația. Și după ce se termină distracția? Toate jucăriile, creioanele și alte obiecte mici ar trebui returnate la locul lor, de unde vor fi gata pentru ca micul lor proprietar să le ridice din nou. Ajută-ți copilul să să-și antreneze obiceiul de curățenie și să-și antreneze simțul organizatoric.

Un organizator decorativ minunat vă va ajuta în această sarcină dificilă. Este un produs al mărcii recomandate Atmosphera pentru copii, care este specializată în produse decorative și articole utilitare pentru copii. Cutia decorativa este din hartie. Se caracterizează printr-un design interesant: culoarea roz și auriu și forma interesantă vor atrage în primul rând fetele. Produsul are următoarele dimensiuni: 20 cm x 8 cm x 13 cm (lungime x lățime x înălțime), datorită cărora va conține multe dintre lucrurile mărunte ale copilului tău .

Caracteristicile produsului:

  • organizator decorativ,
  • produsul este din hârtie,
  • se caracterizează printr-un design interesant: culoarea roz și auriu și o formă interesantă va atrage în primul rând fete,
  • organizatorul are următoarele dimensiuni: 20 cm x 8 cm x 13 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • ideal pentru depozitarea diverselor jucării, creioane și alte articole mici,
  • produs al mărcii recomandate Atmosphera pentru copii.

Cod produs
54570
Culoarea dominantă
roz
Latime (cm)
8
Lungime (cm)
20
Inaltime (cm)
13
Material dominant
hârtie
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel