Autocolant decorativ cu oglindă cu motiv unicorn

Autocolant decorativ cu oglindă cu motiv unicorn
37,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unui plus unic pentru o cameră pentru copii, avem ceva special pentru dvs.! Autocolant decorativ cu oglindă ! Acest accesoriu neobișnuit este un decor grozav, neobișnuit și le va oferi copiilor multă distracție. După ce îl lipiți pe un perete sau pe o piesă de mobilier, autocolantul vă va permite să vă vedeți ca într-o oglindă și, în același timp, să dați un efect ca filtrele pe rețelele de socializare.

Un astfel de autocolant este o idee grozavă de cadou pentru orice ocazie: ziua copiilor, ziua de naștere, sărbători. Este foarte populară în rândul copiilor de toate vârstele: de la preșcolari până la adolescenți. Produsul are dimensiunile: lungime 22 cm x inaltime 32 cm. Puteți lipi cu ușurință autocolantul pe, de exemplu, un perete sau un dulap .

Fabricat din plastic solid, autocolantul nu se rupe și este ușor de instalat >>. Magazinul nostru oferă multe accesorii și gadgeturi interesante pentru decorarea interioară: atât pentru copii, cât și mai universale. Verificați singuri și alegeți accesorii pentru casa dvs.!

Caracteristici ale produsului:

  • autocolant cu oglindă;
  • dimensiuni ale produsului: lungime 22 cm x înălțime 32 cm;
  • autocolantul creează un efect de oglindă;
  • produsul este fabricat dintr-un plastic solid, care nu se rupe și se lipește ușor pe geamul oglinzii;
  • un accesoriu unic care va atrage fiecare fată;
  • un produs al mărcii populare Atmosphera for Kids.
Cod produs
54584
Culoarea dominantă
multicolor
Latime (cm)
0,1
Lungime (cm)
22
Inaltime (cm)
32
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel