Tocator, bambus, 54 x 28 cm

  • Tocator din bambus - indispensabil în fiecare bucătărie!
Tocator, bambus, 54 x 28 cm
Tocator, bambus, 54 x 28 cm
Tocator, bambus, 54 x 28 cm
Tocator, bambus, 54 x 28 cm
Tocator, bambus, 54 x 28 cm
Tocator, bambus, 54 x 28 cm
129,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (45,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tocator, bambus, 52 x 28 cm . Indispensabil în orice bucătărie - atât pentru cei cărora le place să gătească singuri, cât și pentru cei care preferă să ia masa în oraș. Tocatorul este un accesoriu fără de care este greu de imaginat o bucătărie. Poate fi folosit nu numai pentru tăiere, ci și pentru servire, așa că alegeți un tocator care nu este doar funcțională, dar impresionează și prin design.

Renumitul și popularul brand 5five Simply Smart a creat o colecție frumoasă de tocatoare. Articolul prezentat este o un tcator, cu forma dreptunghiulara si dimensiuni de 52 x 28 x 4,5 cm.Suprafata sa mare permite taierea libera a alimentelor, ceea ce ofera o mare comoditate la pregatirea meselor.

Tocatorul este realizat din lemn natural de bambus, care este un material durabil și în același timp foarte practic . Suprafața mare, netedă și designul la modă cu utilizarea lemnului de bambus fac ca tocatorul să arate frumos și poate fi folosit și ca tavă de servire. Întinde pe el câteva gustări și servește-le pe masă într-un mod practic și elegant. În magazinul nostru veți găsi o selecție largă de tocatoare în diverse dimensiuni, forme și din diverse materiale. Verifică gama noastră și alege tocatorul perfect pentru bucătăria ta!

Caracteristicile produsului:

  • tocator din bambus,
  • dimensiuni ale produsului: 52 x 28 x 4,5 cm,
  • din lemn de bambus natural,
  • suprafață de tăiere perfectă,
  • produs al renumitei mărci 5five Simply Smart,
  • tocatorul poate fi folosit cu succes și ca o tavă de servire interesantă.
Cod produs
54596
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
bej
Latime (cm)
28
Lungime (cm)
52
Inaltime (cm)
4,5
Material dominant
bambus
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel