Set cadou VEGETAL

  • O idee de cadou dovedită - un set de parfum într-o ediție frumoasă!
Set cadou VEGETAL
Set cadou VEGETAL
Set cadou VEGETAL
Set cadou VEGETAL
149,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dacă sunteți în căutarea unei idei perfecte de cadou de Crăciun pentru o persoană dragă, ați ajuns la locul potrivit! Un parfum frumos și bogat pe o tavă elegantă este un cadou care se va dovedi cu siguranță un succes. Un gadget practic, dar și frumos sub forma unui difuzor de sticlă cu bețișoare, două lumânări și o plantă artificială pe o tavă va decora interiorul și va crea o atmosferă confortabilă în el.

Setul cadou VEGETAL este un plus perfect pentru orice cameră. Un difuzor cu bețișoare și lumânări răspândește un parfum frumos și subtil în hol, sufragerie sau dormitor. Datorită acestui lucru, o aromă plăcută vă va întâmpina din prag, va face odihna pe canapea mai plăcută sau vă va sprijini un somn bun. Setul este realizat din sticlă și metal . Dimensiunile produsului sunt urmatoarele: inaltime 20 cm x diametru 22 cm.

Setul de parfum va arata frumos atat singur cat si in compania altor lumanari sau ornamente, figurine si decoratiuni. Un set de parfum cu lumânări este o idee grozavă de cadou pentru mama, sora, bunica, dar și pentru tine . Este un gadget care creează acasă o atmosferă plăcută, liniștitoare, perfectă pentru serile lungi de iarnă.

Caracteristicile produsului:

  • Set cadou VEGETAL,
  • setul este format dintr-un difuzor cu bețișoare, două lumânări și o tavă cu un parfum subtil,
  • setul are dimensiunile: înălțime 20 cm x diametru 22 cm,
  • ideea de cadou perfectă pentru o soră, mamă, bunica, soacra sau prieten - cu siguranță se va dovedi a fi un succes,
  • setul este păstrat într-o culoare elegantă,
  • un produs al mărcii dovedite Atmosphera.

Producător
Cod produs
54828
Culoarea dominantă
negru
Inaltime (cm)
20
Diametru (cm)
22
Material dominant
sticlă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel