Difuzor, 150 ml

  • O idee grozavă de cadou pentru toată lumea!
Difuzor, 150 ml
Difuzor, 150 ml
Difuzor, 150 ml
Difuzor, 150 ml
109,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dacă sunteți în căutarea unei idei grozave de cadou pentru o persoană dragă, ați venit în locul potrivit! Un set de parfum frumos, minimalist și modern este un cadou care se va dovedi cu siguranță un succes. Un gadget practic, dar si frumos sub forma unui difuzor de sticla cu betisoare va decora interiorul si va crea o atmosfera placuta.

Difuzor LILY este un plus perfect pentru orice cameră. Un difuzor cu bețișoare răspândește un parfum frumos și subtil în hol, sufragerie sau dormitor. Datorită acestui lucru, o aromă plăcută vă va întâmpina din pragul ușii, va face relaxarea pe canapea mai plăcută sau vă va face să adormiți mai ușor. Difuzorul este din sticla transparenta, incolora, dubla si are o capacitate de 150 ml. Dimensiunile produsului sunt: ​​lungime 8 x latime 8 x inaltime 33 cm.

Setul de parfum va arăta frumos atât singur, cât și în compania lumânărilor, luminițelor, șemineelor ​​sau felinarelor. Setul de aromă cu difuzor este o idee grozavă de cadou pentru mama, bunica, sora, prietena, dar și pentru tine . Este un gadget care creează acasă o atmosferă plăcută, liniștitoare, perfectă pentru serile lungi de iarnă.

Caracteristicile produsului:

  • difuzor LILY,
  • setul este format dintr-un difuzor și bețișoare cu ulei parfumat,
  • difuzorul are o capacitate de 150 ml și dimensiuni: lungime 8 x lățime 8 x înălțime 33 cm,
  • o idee grozavă de cadou pentru bunica, mamă, soră, soacra sau prietenă - cu siguranță se va dovedi a fi un succes, < /li>
  • difuzorul are un design unic și la modă, minimalist sub formă de sticlă incoloră și pereți dubli,
  • un produs al mărcii dovedite Atmosphera.
< br/>

Producător
Cod produs
54830
Culoarea dominantă
transparent
Inaltime (cm)
33
Diametru (cm)
8
Material dominant
ulei
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel