Borcan ceramic cu capac GEOMHYGGE, 820 ml, alb

  • Un plus elegant și practic pentru orice bucătărie
Borcan ceramic cu capac GEOMHYGGE, 820 ml, alb
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Borcan ceramic cu capac GEOMHYGGE, 820 ml . Funcționalitatea și designul intrigant sunt trăsăturile care ar trebui să caracterizeze accesoriile moderne de bucătărie. Dacă pasiunea noastră este coacerea, gătitul sau, pur și simplu, pregătirea unor mese grozave, petrecem mult timp în bucătărie, merită să investești în articole care nu vor fi doar elegante, ci și durabile.

Rasnitele, recipientele pentru condimente, tocatoarele și organizatoarele sunt articole pe care fiecare bucătar trebuie să le aibă. Aceste accesorii sunt, fără îndoială, foarte utile: în recipiente și organizatoare puteți depozita prăjituri, condimente, cina pentru ziua următoare, carne și multe alte produse care nu se vor usca sau nu se vor umezi și vor rămâne proaspete și plasate pe un raft sau introdus în frigider sau dulap.

Un borcan frumos, stilat, cu capac este un produs care nu poate fi ratat, mai ales, într-o bucătărie modernă, bine organizată . Borcanul este realizat din ceramică de înaltă calitate. Are o capacitate de 820 ml. Produsul se caracterizeaza printr-un design modern si are un capac de culoarea lemnului natural. Borcanul este perfect pentru depozitarea condimentelor, cafelei sau ceaiului.

Caracteristicile produsului:

  • un borcan frumos, elegant, cu capac,
  • necesar mai ales într-o bucătărie modernă, bine organizată,
  • borcanul este realizat din -ceramica de calitate,
  • are o capacitate de 820 ml,
  • produsul se caracterizeaza printr-un design modern si are capac in culoarea lemnului natural,
  • borcanul este perfect pentru depozitarea condimentelor, cafelei sau ceaiului,
  • un produs de la marca 5five Simply Smart.

Cod produs
54884
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
alb
Inaltime (cm)
13.5
Diametru (cm)
10.5
Capacite
820 ml
Material dominant
ceramică
Kształt
okrągły
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel