Forme de copt, 10 bucati, forme de Craciun

Forme de copt, 10 bucati, forme de Craciun
Forme de copt, 10 bucati, forme de Craciun
Forme de copt, 10 bucati, forme de Craciun
Forme de copt, 10 bucati, forme de Craciun
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Forme pentru biscuiți, 10 bucăți, forme de Crăciun sunt un produs esențial care ar trebui să fie prezent în fiecare bucătărie în timpul pregătirilor de dinainte de Crăciun. Datorită lor, puteți coace prăjituri minunate și turtă dulce care vor împodobi bradul sau masa de Crăciun. Le puteți pregăti împreună cu copiii sau prietenii și apoi le puteți decora cu glazură colorată. Vrei ca Crăciunul tău să fie unic? Modelele de Crăciun , care vor rămâne pe fursecuri, vor atrage atât adulții, cât și copiii și vor aduce și mai multă magie în casa ta.

Formele de prăjituri de la La Cucina sunt un set de 10 forme de Crăciun într-un pachet de plastic la îndemână cu mâner. Cutia contine 10 bucati de forme cu un diametru de aproximativ 5 cm, datorita carora poti decupa cu usurinta prajiturile perfecte de Craciun. Este suficient să pregătiți aluatul potrivit, să îl întindeți subțire și apoi să tăiați din el fursecuri de diferite forme.

Manopera excelenta face ca formele sa fie folosite pentru a pregati o multime de fursecuri delicioase. Oțelul inoxidabil durabil asigură o durabilitate ridicată și, în același timp, le face ușor de păstrat curat. Schimbă-ți Sarbatori și fă aceste zile speciale pline de dulciuri delicioase.

Caracteristicile produsului:

  • set de forme de prăjituri,
  • ambalat într-o cutie de plastic la îndemână cu mâner,
  • setul include 10 forme în 5 modele diferite de Crăciun,
  • din oțel inoxidabil,
  • dimensiunile fiecărei forme sunt de aproximativ 5 cm,
  • culoare argintie și manoperă fină,
  • perfect pentru a coace fursecuri unice,
  • va încânta adulții și copiii care vor fi bucuroși să vă ajute la pregătiri,
  • produs al celebrului brand La Cucina.
Producător
Cod produs
55232
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
8,4
Latime (cm)
8,4
Inaltime (cm)
12,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel