Vaza de sticla cu dop, inaltime 21,5 cm

Vaza de sticla cu dop, inaltime 21,5 cm
Vaza de sticla cu dop, inaltime 21,5 cm
Vaza de sticla cu dop, inaltime 21,5 cm
Vaza de sticla cu dop, inaltime 21,5 cm
Vaza de sticla cu dop, inaltime 21,5 cm
Vaza de sticla cu dop, inaltime 21,5 cm
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Florile naturale într-o vază sunt un decor excepțional de elegant în orice moment al anului și pentru orice ocazie. O vază bine aleasă poate fi un fundal potrivit pentru un buchet sau pentru un decor de masă în sine. Este o modalitate simplă de a aduce prospețime și stil oricărei încăperi.

Brandul francez Atmosphera oferă un model modern de vază din sticlă . Va fi perfecta pentru a crea o pădure într-un borcan sau orice alt decor. Datorită acestui fapt, vaza cu flori va fi o idee de cadou perfectă pentru o petrecere de inaugurare a casei sau pentru gazdele care ne găzduiesc, cu orice altă ocazie - de sărbători, ziua femeii, ziua mamei.

Forma simplă și în același timp interesantă atrage atenția și face vaza unică. O deschidere suficient de largă facilitează aranjarea compozițiilor din orice număr de flori și plante. Vaza este sigură și stabilă, apa nu se va vărsa atât de ușor. Datorită designului modern, o vază cu dop va fi o bază perfectă pentru decorarea casei dumneavoastră în orice anotimp: aranjați în ea mușchi și comori de pădure decorative, toamna folosiți o compoziție de frunze multicolore cu adăugarea de rowan, iar iarna folosiți crenguțe și conuri de conifere.

Caracteristicile produsului:

  • vază de sticlă cu dop,
  • Simplă și interesantă în același timp,
  • din sticlă,
  • dimensiuni produs : înălțime 21,5 cm, diametru 18 cm,
  • o idee de cadou grozavă și universală,
  • produs al mărcii Atmosphera.

Producător
Cod produs
55346
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
21,5
Diametru (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel