Oglinda in rama GYPSY, 45 x 34 cm

  • O oglindă la modă cu un cadru elaborat
Oglinda in rama GYPSY, 45 x 34 cm
Oglinda in rama GYPSY, 45 x 34 cm
Oglinda in rama GYPSY, 45 x 34 cm
Oglinda in rama GYPSY, 45 x 34 cm
Oglinda in rama GYPSY, 45 x 34 cm
Oglinda in rama GYPSY, 45 x 34 cm
119,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

GYPSY gold frame oglindă, 45 x 34 cm . O oglindă este un gadget necesar în fiecare casă, și mai ales unul în care nu numai că te poți vedea, ci și în sine este un accesoriu interesant. Cauți o oglindă nouă pentru baie, hol sau dormitor? Pentru a alege o oglindă potrivită pentru interiorul tău, vezi oferta bogată a magazinului nostru. Aici vei gasi atat oglinzi suspendate cat si oglinzi pe picioare, potrivite pentru orice incapere. Profita de oferta noastra si alege o oglinda perfecta pentru interioarele tale si amenajarea acestora!

Oglinda cu cadru auriu GYPSY este un design frumos al brandului francez de încredere Atmosphera. Oglinda are o formă modernă și un cadru unic. Forma sa decorativă va adăuga caracter interiorului. Oglinda prezentata va fi perfecta pentru o baie, hol sau dormitor. Datorită faptului că este fabricata din metal, cadrul este durabil și rezistent la deteriorări mecanice, care, într-o oarecare măsură, protejează și geamul oglinzii în sine.

Forma sofisticată, neobișnuită face din oglindă un plus frumos. Dimensiunile produsului: lungime 45 x lățime 34 x înălțime 1 cm vă permit să vizualizați liber, pentru îngrijirea zilnică a feței, machiaj sau coafură. Datorită acestui lucru, puteți agăța oglinda deasupra chiuvetei din baie sau deasupra dulapului din hol.

Caracteristicile produsului:

  • Oglindă în cadrul GYPSY auriu,
  • formă modernă,
  • culorile la modă și designul minimalist se vor potrivi cu multe aranjamente,
  • cadrul solid este din metal,
  • oglinda perfectă, un plus frumos.,
  • dimensiuni produs: lungime 45 x lățime 34 x înălțime 1 cm,
  • proiect al celebrului brand francez Atmosphera.

Producător
Cod produs
55383
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
34
Inaltime (cm)
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel