Cuier ANIMAL HOUSE

  • Cuier minimalist cu cap de cal
Cuier ANIMAL HOUSE
39,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier pentru haine ANIMAL HOUSE . Menținerea ordinii într-o cameră pentru copii sau tineri este adesea o adevărată provocare. Pentru a face această sarcină mai ușoară pentru urmași, ar trebui să vă aprovizionați cu echipamente și accesorii utile. În oferta noastră veți găsi mobilier și accesorii care vă vor ajuta să controlați haosul și, în același timp, să creați o amenajare interioară la modă și frumoasă.

Cuierul pentru haine ANIMAL HOUSE va fi, fără îndoială, extrem de practic. Daca copilul tau foloseste un scaun sau pat ca loc de depozitare a hainelor, cuierul poate fi o solutie simpla la problema! Cuierul de perete este un plus genial, deoarece nu aveți nevoie de mult spațiu pentru el - tot ce aveți nevoie este un fragment liber dintr-un perete sau o ușă.

Cuierul cu motiv de cal este un decor minunat și, dacă este necesar, creează spațiu suplimentar de depozitare pentru îmbrăcăminte sau accesorii precum curele, genți. Are urmatoarele dimensiuni: lungime 12 cm x latime 5,5 cm x inaltime 17,5 cm si are carlig - cap de cal. Tinerilor și copiilor cu siguranță le vor plăcea designul și culorile minimaliste. Este fabricat din MDF, ceea ce îl face atât ușor, cât și durabil .

Caracteristicile produsului:

  • cuier pentru haine ANIMAL HOUSE,
  • cuierul are 1 cârlig în formă de cap de cal,
  • montare ușoară pe perete sau ușă - ajustați metoda de montare la suprafață,
  • perfect pentru haine, accesorii sau genți,
  • culori minimaliste,
  • stilul și culorile se vor potrivi atât în ​​camerele copiilor mai mici, cât și în cele ale copiilor mai mari,
  • dimensiuni produs: lungime 12 cm x lățime 5,5 cm x înălțime 17,5 cm,
  • proiect al popularului brand francez Atmosphera for Kids.
Cod produs
55401
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
5,5
Inaltime (cm)
17,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel