Covoraș de baie antiderapant, 50 x 80 cm

  • Covor placut la atingere si calduros, perfect pentru baie
Covoraș de baie antiderapant, 50 x 80 cm
Covoraș de baie antiderapant, 50 x 80 cm
Covoraș de baie antiderapant, 50 x 80 cm
Covoraș de baie antiderapant, 50 x 80 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor de baie anti-alunecare, 50 x 80 cm. O podea rece a băii în timpul toaletei de dimineață sau de seară nu este plăcută. Cu toate acestea, acest lucru poate fi rezolvat într-un mod eficient, elegant și foarte simplu! Un covor de baie este o soluție bună, il puteți așeza direct în fața toaletei, a chiuvetei sau la duș. Alegerea covorului potrivit este, de asemenea, importantă din motive de siguranță . Podelele umede și gresia alunecoasă sunt factori care ar trebui eliminați, mai ales dacă baia este folosită de bătrâni sau copii.

Un covor de baie nu trebuie să fie neapărat obișnuit: avem o gamă largă de covoare de baie în multe culori, stiluri și forme diferite! Covorul de baie este un produs al mărcii renumite 5five Simply Smart . Produsul are peri scurti. Se poate spăla la mașină, fiind extrem de ușor de păstrat curat.

Covorul de baie, datorită dimensiunilor standard de 50 cm x 80 cm (lungime x lățime) se potrivește cu ușurință în majoritatea băilor tradiționale. Covorașul este fabricat din plastic (polipropilenă) și este acoperit cu un antiderapant acoperire pe partea inferioară. < span> Pune-l în baie și bucură-te de o suprafață plăcută, caldă și sigură pentru picioare !

Caracteristicile produsului:

  • covor de baie,
  • măsoară 50 cm x 80 cm (lungime x lățime),
  • peri scurti de plastic,
  • acoperirea anti-alunecare ofera siguranță,
  • covorul poate fi spălat la mașină,
  • produs al mărcii renumite 5five Simply Smart.
Cod produs
55406
Culoarea dominantă
burgundia
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
80
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel