Recipient cu mânere, 31 x 31 x 31 cm, maro

  • Recipient de depozitare moale
Recipient cu mânere, 31 x 31 x 31 cm, maro
Recipient cu mânere, 31 x 31 x 31 cm, maro
Recipient cu mânere, 31 x 31 x 31 cm, maro
Recipient cu mânere, 31 x 31 x 31 cm, maro
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient cu mânere, 31 x 31 x 31 cm, maro . Depozitarea la domiciliu nu este o sarcină ușoară. Mai ales într-un spațiu mic, este important ca toate lucrurile necesare să fie perfect organizate. Cu toate acestea, nu trebuie să alegeți între ceea ce este practic și ceea ce este elegant! Oferta noastră include o selecție largă de coșuri, organizatoare și cutii la modă . Alegeți dintre multe modele și creați un sistem potrivit pentru fiecare nevoie și cameră.

Organizator cu mânere de la binecunoscutul brand 5five Simply Smart este un articol practic și elegant în același timp. Organizatorul are dimensiuni: lungime 31 cm x lățime 31 cm x înălțime 31 cm . Mânerele de pe ambele părți facilitează ridicarea coșului și au o funcție decorativă. Articolul poate fi folosit pentru a stoca obiecte mici, jucării, produse cosmetice sau diverse gadgeturi.

Datorită faptului că este fabricat din poliester, produsul este durabil și ușor în același timp . Culoarea maro și materialul moale creează un design interesant. Recipientul este, de asemenea, ușor de curățat - trebuie doar să aspirați praful din când în când.

Caracteristicile produsului:

  • Organizator cu mânere,
  • dimensiuni produs: lungime 31 cm x lățime 31 cm x înălțime 31 cm,
  • un recipient practic este, de asemenea, un decor interesant ,
  • un recipient moale este un produs solid,
  • arată excepțional de la modă și unic,
  • coșul poate fi depozitat în dormitor, camera copiilor sau hol - pentru obiecte mici sau jucării,
  • proiectul binecunoscutului brand 5five Simply Smart.

Cod produs
55440
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel