Raft de vin MAYAJ, pentru 6 sticle, negru

Raft de vin MAYAJ, pentru 6 sticle, negru
149,99 RON
127,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (22,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rafturile pentru vin oferă condiții optime de depozitare pentru sticlele de vin. Acestea sunt decoratiuni functionale care pot da interiorului o impresie de rafinament. Ele afișează frumos colecția noastră și, în același timp, asigură siguranța acesteia. Acestea sunt articole obligatorii în apartamentul fiecărui fan al acestei băuturi rafinate. Ce să facem pentru a avea grijă de colecția noastră de vinuri în cel mai bun mod posibil? Ar trebui să avem grijă mai ales de depozitarea corespunzătoare, de preferință într-un loc umbrit, în poziție orizontală și la o temperatură constantă. Raftul prezentat vă va ajuta fără îndoială în această sarcină.

Raftul pentru vinuri MAYAJ este realizat din metal de înaltă calitate . Materialul folosit și forma caracteristică a structurii fac acest articol durabil și stabil, iar sticlele depozitate în el se află în siguranță - ceea ce reduce la minimum riscul de spargere accidentală. Raftul are spațiu pentru șase sticle de vin .

Culoare neagra. Raftul pentru vin MAYAJ se caracterizează printr-un design interesant, care în forma sa se referă la stilul modernist. Forma sa optimă vă permite să depozitați sticlele într-o zonă relativ mică. Datorită acestui accesoriu, îți poți depozita vinul în mod optim: în poziție orizontală, dopurile nu se usucă.

Caracteristicile produsului:

  • Raft pentru vinuri MAYAJ,
  • produs din metal,
  • raftul va depozita în mod optim vinurile ,
  • are un design interesant,
  • un adaos perfect în stil modernist,
  • datorită acestuia îți poți păstra vinul practic,
  • < li> adaosul are o structură durabilă și stabilă,
  • produs al mărcii 5five Simply Smart.


Cod produs
55458
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
18,5
Inaltime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel