Organizator de baie cu capac, dimensiunea L, bambus

  • Un organizator elegant care te va ajuta să păstrezi ordinea
Organizator de baie cu capac, dimensiunea L, bambus
Organizator de baie cu capac, dimensiunea L, bambus
Organizator de baie cu capac, dimensiunea L, bambus
Organizator de baie cu capac, dimensiunea L, bambus
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Organizator de baie cu capac, mărime L, bambus vă permite să organizați și să pastrati ordinea. Acest organizator de baie din bambus elegant și practic cu capac a fost creat pentru tine! Este, fără îndoială, un accesoriu care nu este doar frumos, ci și foarte funcțional. Datorită acestuia, accesoriile și cosmeticele își vor găsi un loc permanent, iar tu te vei putea bucura de un spațiu organizat eficient. Amintește-ți că ordinea în jurul tău dă un sentiment de armonie și pace, așa că, având grijă de ea, ai grijă și de tine!

Cum se realizează? Nimic mai ușor! Un organizator de baie din bambus cu capac vă va ajuta în acest sens. Este un produs al cunoscutului brand 5five Simply Smart, cunoscut pentru accesoriile de înaltă calitate și accesoriile de design interior. Adaosul va atrage mai ales iubitorii stilului boho. Datorită designului său remarcabil, manoperei de înaltă calitate și construcției solide, va fi perfect pentru o completare elegantă a echipamentului de baie.

Organizatorul este realizat din lemn natural de bambus . Interiorul său spațios vă permite să ascundeți multe articole pe care le puteți proteja împotriva murdăriei și să le depozitați în siguranță. Organizatorul de baie din bambus cu capac se caracterizează printr-un design interesant și culori elegante . Se va dovedi a fi de neînlocuit într-un apartament bine organizat.

Caracteristicile produsului:

  • organizator de baie din bambus cu capac,
  • accesoriu elegant și practic în același timp,
  • caracterizat printr-un design interesant și culori stilate,
  • de neînlocuit într-un apartament bine organizat,
  • organizatorul este realizat din lemn natural de bambus,
  • se caracterizează printr-un design interesant,
  • accesoriu în stil boho,
  • produs al cunoscutului brand 5five Simply Smart.

Cod produs
55475
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel