Casă de păsări din lemn LOVEBIRD

  • Casa pasari din lemn pentru gradina
Casă de păsări din lemn LOVEBIRD
69,99 RON
/ buc. brut

Căsuța de păsări din lemn LOVEBIRD nu este doar un element decorativ al unei grădini ci și o modalitate excelentă de a crea condiții de viață sigure pentru păsări. Cu ajutorul unei astfel de casute, vom crea condițiile potrivite pentru ca prietenii zburători să vrea să o viziteze. În acest fel, vom sprijini păsările și ne vor răsplăti cu prezența lor veselă.

Căsuța pentru păsări de la marca olandeză Pets Collection este realizată în întregime din lemn. Această materie primă vă permite să creați condiții de viață potrivite pentru locuitorii înaripați. Lemnul nu se încălzește în zilele toride de vară și izolează bine împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile în zilele mai răcoroase. Există o deschidere pe peretele frontal, prin care păsările mici pot intra liber. Cu toate acestea, mărimea sa oferă o protecție adecvată împotriva prădătorilor.

Întreaga formă seamănă cu o inimă. Pe față există un semn „Love birds” - „Welcome love birds”, la urma urmei, este o casă destinată unui cuplu de păsări îndrăgostite. Căsuța de păsări LOVEBIRDS poate fi agățată cu succes pe un copac sau lângă o clădire, ceea ce este posibil și datorită unui mâner metalic. Acest lucru vă va permite să observați în mod convenabil păsările și viața lor, care pot fi atractive nu numai pentru adulți, ci și pentru copii. Va fi o valoare educațională suplimentară pentru ei.

Caracteristicile produsului:

  • casuta de pasări în formă de inimă,
  • realizata în întregime din lemn, un material sigur,
  • include o deschidere și o bandă pentru păsări,
  • protejează eficient împotriva prădătorilor,
  • vă permite să creați condiții sigure pentru păsări,
  • include un cârlig metalic pentru agățat de un copac sau de o clădire,
  • un design atractiv va fi un decor,
  • un decor perfect pentru o grădină sau un teren,
  • accesoriu original de la Pets Collection.
Producător
Cod produs
55568
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel