Cuier pentru copii, indicator, 4 cârlige, albastru

  • Un cuier practic conceput pentru copii
Cuier pentru copii, indicator, 4 cârlige, albastru
79,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizați un loc pentru haine cu un cuier nou, convenabil și util. Este nevoie de un cuier potrivit pentru ca acestea să nu se deterioreze si să nu se mototolească. Dacă sunteți, de asemenea, în căutarea unui produs elegant, care să se potrivească cu interiorul unui dormitor pentru copii, cuier pentru copii, stâlp indicator vă poate satisface așteptările. Acest cuier îl va ajuta pe copilul dumneavoastră să mențină ordinea și să fie organizat eficient. Datorită acestuia, toate hainele vor fi mereu disponibile la îndemână și își vor găsi locul permanent.

Cuierul pentru copii este un produs al mărcii recunoscute Atmosphera pentru copii. Este fabricat din MDF durabil, care este utilizat în producția de articole decorative și mobilier . Are forma unui stâlp indicator și este echipat cu patru cârlige amplasate la diferite niveluri. Perfect pentru agățat un rucsac, un prosop sau haine.

Datorită designului său remarcabil, va fi perfect pentru interioare în stil scandinav. Umerașul poate fi agățat în camera copiilor. Datorită acestuia, toate articolele de îmbrăcăminte vor arăta întotdeauna curate, elegante și îngrijite! Vă va permite să va sortați eficient hainele.

Caracteristicile produsului:

  • Stâlp indicativ cu cuier pentru copii,
  • are o formă asemănătoare unui stâlp indicator,
  • o completare perfectă pentru interioarele în stil scandinav,
  • fabricat din MDF durabil, care este utilizat în producția de articole decorative și de mobilier,
  • vă va permite să păstrați hainele curate, elegante și îngrijite ,,
  • un produs al marca recunoscută Atmosphera pentru copii.

Cod produs
56034
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel