Formă pentru tarte, Ø 28 cm

  • Forma de copt de înaltă calitate
Formă pentru tarte, Ø 28 cm
Formă pentru tarte, Ø 28 cm
Formă pentru tarte, Ø 28 cm
Formă pentru tarte, Ø 28 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cheesecake, pandișpan cu fructe și jeleu, tartă... Nu există nimic mai bun decât coacerea acasă! În magazinul nostru veți găsi toate accesoriile necesare pentru coacere și gătit. Alegeți ceea ce aveți nevoie pentru a vă răsfăța pasiunea pentru gătit și apoi bucurați-vă de mâncarea delicioasă gătită în casă.

Produsul prezentat - a fost realizat din sticlă de piatră de înaltă calitate . Datorită utilizării acestui material, vasul nu absoarbe mirosurile . Din acest motiv, articolul va fi perfect nu numai pentru coacere, ci și pentru depozitarea produselor de panificație. O acoperire specială reduce aderența - datorită acestuia mâncarea nu se lipește, este mai greu să o arzi , iar ceea ce este important - este ușor să scoți aluatul din matriță fără zdrobire. În plus, datorită suprafeței netede, forma este extrem de ușor de păstrat curat .

Această formă va fi perfectă pentru a coace prăjituri sau tarte dulci și sărate. O formă practică și estetică care este un must-have în fiecare bucătărie! O culoare frumoasă, albastră și neagră se va potrivi cu un interior modern. Forma de copt este și o idee de cadou interesantă pentru o petrecere de inaugurare a casei! Vasul are o formă rotundă și dimensiuni: diametru 28 cm x înălțime 3,7 cm .

Caracteristicile produsului:

  • forma de tartă,
  • suprafața netedă previne lipirea și facilitează îndepărtarea produselor de copt din matriță,
  • formă rotundă,
  • dimensiuni produs: diametru 28 cm x înălțime 3,7 cm,
  • o idee practică de cadou, de exemplu la mutarea într-un apartament nou,
  • < li> produs al renumitului brand 5five Simply Smart.

Cod produs
56107
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
27,5
Latime (cm)
27,5
Inaltime (cm)
3,7
Diametru (cm)
28
Kształt
okrągły
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel