Covoras de baie, 50 x 75 cm, gri

  • Covor cald de baie
Covoras de baie, 50 x 75 cm, gri
Covoras de baie, 50 x 75 cm, gri
Covoras de baie, 50 x 75 cm, gri
Covoras de baie, 50 x 75 cm, gri
Covoras de baie, 50 x 75 cm, gri
Covoras de baie, 50 x 75 cm, gri
119,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covorul de baie, 50 x 75 cm, este un accesoriu obligatoriu în fiecare baie. Pentru confort, pentru caldura si pentru decor. Pune un covor pe podeaua băii, care nu numai că va schimba vizual interiorul, dar va oferi și căldură plăcută și o atingere plăcută picioarelor tale. Alege cel mai bun covor pentru baia ta pentru a te bucura de confortul toaletei tale de dimineata sau a baii de seara. Profita de sortimentul bogat al magazinului nostru!

Covorul de baie prezentat are o formă dreptunghiulară și, prin urmare, cel mai universal. Covorul are 50 x 75 cm . Datorită acestui lucru, se va potrivi în majoritatea băilor, chiar și în cele mici și, în același timp, este suficient de mare pentru a putea sta liber pe el. Produsul este fabricat din poliester - un material durabil care este rezistent la abraziune sau decolorare.

Covorașul se poate spăla la mașină la o temperatură de maxim 30 de grade. Datorită acestui lucru, este posibil să se mențină curățenia și igiena fără prea mult efort. Covorul de baie este realizat dintr-o țesătură groasă ca lâna . Culoarea discretă, se va potrivi cu majoritatea interioarelor. Covorul va funcționa mai ales într-o cameră decorată în stil clasic și modern. Covorul de baie prezentat este un proiect al cunoscutului brand 5five Simply Smart, specializat în producerea de elemente la modă și practice de echipamente și decorațiuni interioare.

Caracteristicile produsului:

  • covor de baie,
  • împletit cu o țesătură groasă, ca lâna,
  • dimensiuni produs: 50 x 75 cm,
  • din poliester de înaltă calitate,
  • covorul poate fi spălat la mașină la o temperatură de maxim 30 de grade,
  • un produs de binecunoscutul brand 5five Simply Smart.

Cod produs
56133
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
75
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel