Farfurie pentru desert COLORAMA, Ø 20 cm

  • O farfurie elegantă pentru desert pentru orice ocazie
Farfurie pentru desert COLORAMA, Ø 20 cm
Farfurie pentru desert COLORAMA, Ø 20 cm
Farfurie pentru desert COLORAMA, Ø 20 cm
Farfurie pentru desert COLORAMA, Ø 20 cm
49,99 RON
37,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (12,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfuria de desert COLORAMA, Ø 20 cm este un element elegant al veselei, care este, fără îndoială, un element important al aranjamentului. Mai ales în vizitele rudelor noastre, pe care vrem să le primim cât mai bine, însoțite de o ceașcă de ceai aromat și produse de patiserie delicioase. Merită să luăm mesele în deplin confort.

Farfuria este realizată din porțelan, diametrul său este de 20 cm, adâncimea de 2,3 cm . Produs Secret de Gourmet . Farfurie de desert COLORAMA cu un luciu elegant si un profil delicat, invizibil. Farfuria este acoperită pentru a preveni zgârieturile și se poate spăla în mașina de spălat vase.

Linia sa clasică va diversifica atât interioarele moderne, industriale, rustice, art deco sau glamour. Aspectul său discret se va potrivi atât în ​​spațiile albe, cât și în cele negre. De asemenea, va contrasta perfect cu șervețelele colorate, precum și cu produsele de patiserie servite pe ea. Farfuria de desert COLORAMA este așadar un element practic și estetic al unei bucătării sau al unui spațiu de luat masa.

Caracteristici ale produsului:

  • farfurie elegantă din porțelan,
  • culoare universală gri lucioasă
  • 20 cm diametru
  • datorită liniei sale clasice se va potrivi cu majoritatea stilurilor de aranjament,
  • acoperire antideteriorare,
  • se poate spăla în mașina de spălat vase.
Cod produs
56450
Material dominant
ceramică
Culoarea dominantă
gri
Inaltime (cm)
2.3
Diametru (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel