Decor de perete metalic LOUISE, 90 x 90 cm

  • Decor de perete din metal
Decor de perete metalic LOUISE, 90 x 90 cm
Decor de perete metalic LOUISE, 90 x 90 cm
Decor de perete metalic LOUISE, 90 x 90 cm
Decor de perete metalic LOUISE, 90 x 90 cm
Decor de perete metalic LOUISE, 90 x 90 cm
Decor de perete metalic LOUISE, 90 x 90 cm
429,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Simți că ceva lipsește ? Un perete gol te roagă să agati ceva de el? Putem face ceva în privința asta! Pentru cei care apreciază accesoriile simple și elegante, recomandăm în special decorarea peretelui LOUISE . Este o soluție modernă care va schimba fața interiorului într-un mod de bun gust. Acest decor va funcționa în primul rând în amenajarea unui living sau dormitor, dar va fi ușor de găsit și în alte încăperi - totul depinde de creativitatea noastră!

Decor de perete LOUISE este un produs care va incanta iubitorii de stil glamour. Acest ornament metalic auriu atrage atenția prin forma sa originală. Un decor dreptunghiular cu cercuri va deveni cu ușurință un element caracteristic al decorului. Din acest motiv, ar fi o idee bună să-l expuneți în mijlocul unui perete gol.

Decorarea peretelui LOUISE este un accesoriu subtil care vă va permite să puneți punctul peste „i” în timp ce amenajați un living elegant. De asemenea, este o idee bună pentru un cadou interesant pe care îl putem oferi unei persoane dragi cu ocazia unei petreceri de inaugurare a casei sau a zilei onomastice. Vă garantăm că decorul prezentat va îmbogăți efectiv interiorul fiecărei camere, introducând o atmosferă unică.

Caracteristicile produsului:

  • Decor de perete LOUISE,
  • accesoriu simplu și elegant,
  • perfect pentru decorarea unui perete gol,
  • un stil glamour produs,
  • decor din metal,
  • caracterizat printr-o formă minunată,
  • culori aurii atractive,
  • de neînlocuit în aranjarea un living sau dormitor,
  • produs al mărcii Atmosphera.

Producător
Cod produs
56629
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
90
Latime (cm)
90
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel