Cutii cadou, 7 bucăți, albastru

  • Set minunat de cutii cadou cu modele geometrice
Cutii cadou, 7 bucăți, albastru
Cutii cadou, 7 bucăți, albastru
Cutii cadou, 7 bucăți, albastru
Cutii cadou, 7 bucăți, albastru
Cutii cadou, 7 bucăți, albastru
Cutii cadou, 7 bucăți, albastru
Cutii cadou, 7 bucăți, albastru
Cutii cadou, 7 bucăți, albastru
139,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (45,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Cutiile de cadou sunt o idee foarte drăguță pentru un botez. Setul elegant va sublinia frumusețea cadourilor atent selectate și va proteja suvenirurile valoroase. Setul este format din șapte dimensiuni și forme diferite de cutii care se potrivesc perfect cu dimensiunea cadourilor.

Dimensiunile celei mai mari casete sunt 38 x 8,4 x 26,8 cm . Fiecare element este decorat cu un model subtil, geometric. Cutia principală este decorată suplimentar cu o vulpe frumoasă și ondulată. Cutiile albastre vor fi perfecte pentru zilele de naștere și comuniuni, dar nu este singura utilizare. Cutii cadou cu motiv de vulpe pot fi folosite și ca organizator decorativ pentru obiecte mici. Articolele din interior vor fi în siguranță. Husa elegantă le va proteja de praf și de razele solare.

Drăguțul accesoriu este un proiect al binecunoscutului brand Atmosphere For Kids. Este o garanție a calității și a bunei manopere a produsului. Setul este format dintr-un carton gros și durabil . Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că in timp culoarea nu va dispărea și va rămâne frumoasă mulți ani. In ele poti pune cadouri atât pentru un copil, cât și pentru un adult.


Caracteristici produs:

  • set de șapte cutii decorative de diferite dimensiuni,
  • cutii de cadouri geometrice albe și albastre,
  • produs al binecunoscutei și respectatei mărci Atmosphere For Kids,
  • din carton gros alb și albastru,
  • ideal ca organizator pentru produse cosmetice, bibelouri și bijuterii.
Cod produs
56644
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
cutie de carton
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
8,4
Inaltime (cm)
26,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel