Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac

  • Prosop de mână din țesătură de înaltă calitate, într-o culoare galben energică
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
Prosop de maini JOIA, 30 x 50 cm, bumbac
35,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Un prosop de baie și de mână nu este doar un atribut obligatoriu al fiecărei băi, ci și accentul său estetic, așa că merită să îl ajustați cât mai bine la întreaga amenajare. Prosop de mână JOIA, 30 x 50 cm, bumbac, galben , datorită formei sale elegante, va fi perfect atât pentru băi clasice, glamour cât și moderne. Culoarea sa puternică va însufleți spațiul, iar datorită utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate, ștergerea mâinilor și a corpului vă va menține pielea confortabilă.

Prosopul de mână JOIA de la Atmosphera este plăcut la atingere și foarte absorbant , vă va usca pielea cu grijă și eficiență. Culoarea galbenă intensă își va găsi locul într-o baie discretă, constituind elementul său contrastant, bordura din poliester va asigura durabilitate lungă a culorii și durabilitatea țesăturii. Prosopul măsoară 30 x 50 cm .

Indiferent dacă avem nevoie de un prosop pentru mâini, păr sau față, produsul va funcționa în orice rol și în orice loc. Datorită dimensiunilor sale, poate fi împachetat într-o pungă în detrimentul unui spațiu mic, iar absorbția ridicată a prosopului va garanta un confort de înaltă clasă în timpul utilizării .

Caracteristicile produsului:

  • prosop de baie moale și absorbant,
  • galben,
  • poate fi un accent estetic, contrastant în baie,
  • < li > la îndemână,
  • durabil, rezistent la deteriorare,
  • poate fi spălat în mod repetat,
  • produs de la Atmosphera.

Producător
Cod produs
56675
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel