Ceas de perete MEVA, Ø 35 cm, negru

  • Ceas de perete negru original cu icoane amuzante și cifre arabe
Ceas de perete MEVA, Ø 35 cm, negru
Ceas de perete MEVA, Ø 35 cm, negru
Ceas de perete MEVA, Ø 35 cm, negru
Ceas de perete MEVA, Ø 35 cm, negru
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas de perete MAEVA, Ø 35 cm, negru acesta este un decor perfect, prezența sa va încânta pe toată lumea. Ceasul negru de dimensiuni medii MAEVA nu vă va permite să pierdeți notiunea timpului. Ceasul va arăta deosebit de interesant în interiorul modern, scandinav sau clasic, iar cadranul neobișnuit vă va arăta timpul pentru o pauză de prânz și o siestă va oferi spațiului un climat. Datorită materialelor durabile din care a fost creat, va putea servi chiar și mulți ani .

Ceasul de perete MAEVA este un produs al mărcii Atmosphera, dimensiunile ceasului sunt 3 cm , diametrul este de 35 cm $ . Materialul utilizat la producerea ceasului este MDF de înaltă calitate, durabil, plastic și aluminiu într-o culoare universală, neagră. Ceasul cu cifre arabe și icoane are două limbi albe . Alimentat cu baterii AA . În plus, este echipat cu un mecanism silențios care va asigura o funcționare confortabilă.

Un ceas de perete pentru bucătărie, camera copiilor sau birou este un element de decor atemporal, care este de obicei abundent în astfel de spații, deci merită să alegeți un ceas care să fie în concordanță cu stilul de amenajare interioară, creând un echilibru aura în ea. Un ceas de perete este, de asemenea, o idee minunată pentru un cadou practic pentru cei dragi.

Caracteristicile produsului:

  • ceas de perete negru,
  • icoane și cifre arabe,
  • dimensiuni: Ø 35 cm x 3 cm,
  • ideal pentru aranjamente moderne, scandinave sau clasice,
  • ceasul perfect pentru bucătărie, camera copiilor sau biroul ,
  • produs al mărcii Atmosphera.

Producător
Cod produs
56762
Tip alimentare
baterii AA
Caracteristici suplimentare
mecanism silentios
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
3
Diametru (cm)
35
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel