Vaza inalta de sticla, Ø 20 x 50 cm

  • Vaza inalta de sticla
Vaza inalta de sticla, Ø 20 x 50 cm
239,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O vază înaltă de sticlă este un frumos decor interior și, în același timp, un loc pentru a pune flori proaspete sau cele care nu se pot deosebi de cele naturale și la fel de decorative. Florile sunt o metodă dovedită de a vă face casa să se simtă mai plăcută, iar într-o vază selectată corespunzător, fac o impresie mai mare oaspeților și membrilor casei. Chiar și vaza în sine poate fi un decor frumos, mai ales când este la fel de elegantă precum cea propusă aici.

O vază înaltă de sticlă este o structură compusă din mai multe elemente care împreună creează un întreg interesant și impresionant. Arată cu adevărat ca un obiect de bun gust de la sine. Dimensiunile sunt de 50 cm înălțime și 20 cm în diametru. Brandul care se poate lăuda cu această vază intrigantă din colecția sa este Atmosphera .

Nu ai idee despre un cadou pentru o persoană dragă? Sau poate aveți o viziune de a vă reîmprospăta interiorul pentru sezonul de vară? Vazele nu sunt niciodată în exces și arată la fel de bine ca aceasta, cu atât mai mult.

Caracteristicile produsului:

  • o vază înaltă de sticlă,
  • un decor original cu caracter,
  • un produs din colecția popularului brand Atmosphera,
  • < li> o idee de succes pentru a face un cadou cuiva,
  • condimentează orice interior,
  • perfecta atât cu conținut, cât și fără conținut.


Producător
Cod produs
58483
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
50
Diametru (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel