Cuier de perete CUBA, 3 cârlige

  • Cuier original de perete cu cârlige în formă de papagal
Cuier de perete CUBA, 3 cârlige
Cuier de perete CUBA, 3 cârlige
Cuier de perete CUBA, 3 cârlige
Cuier de perete CUBA, 3 cârlige
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier de perete CUBA, 3 cârlige este un accesoriu extrem de important pentru casă, care vă va permite să vă organizați perfect spațiul, și astfel să mențineți ordinea. Este un element esential in fiecare locuinta – de ajutor imediat dupa ce trecem pragul usii, cand ne scoatem esarfele si jachetele care vor avea nevoie de locul lor. În acest fel, îmbrăcămintea exterioară va fi mereu la îndemână, iar în sală va domni armonia dorită.

Accesoriile pentru casa, pe langa functionalitatea lor, ar trebui sa fie si ele un element al amenajarii. Acest rol este jucat de cuierul de perete CUBA, al cunoscutului brand francez Atmosphera, renumit pentru accesoriile elegante de casa. Este realizat din placi MDF, are carlige metalice decorative in forma de papagali Dimensiunile cuierului sunt 4,5 x 43 x 18 cm .

Accentul exotic, parrotic al cuierului îl face nu doar un accesoriu practic, ci și un decor fermecător. Se va potrivi cu orice interior, intr-un stil clasic, industrial, eclectic si rustic, indeplinindu-si rolul practic si completand in acelasi timp efectul vizual.

Caracteristicile produsului:

  • Cuier de perete CUBA,
  • construcție solidă din plăci MDF durabile,
  • permite o bună organizare a oricărui interior,
  • un element exotic decorativ,
  • dimensiuni: 4,5 x 43 x 18 cm,
  • echipat cu multe carlige,
  • un produs al cunoscutului brand francez Atmosphera.

Producător
Cod produs
58576
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
4,5
Latime (cm)
43
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel