Sticla pentru apa, 500 ml, cu husa din neopren

  • Sticla de apă este un gadget practic, reutilizabil, care te va ajuta să te menții hidratat
Sticla pentru apa, 500 ml, cu husa din neopren
Sticla pentru apa, 500 ml, cu husa din neopren
Sticla pentru apa, 500 ml, cu husa din neopren
Sticla pentru apa, 500 ml, cu husa din neopren
49,99 RON
39,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sticla de apă este secretul pielii sănătoase și hidratate corespunzător. Dacă prețuiești mișcarea și activitatea fizică, cu siguranță vei fi interesat de oferta acestui gadget practic, sportiv. Când practicați sport, este extrem de important să vă mențineți corpul hidratat corespunzător. Datorită acestui lucru, ne simțim bine și antrenamentul nostru aduce rezultate și mai bune. Fie pentru jogging în parc, ciclism sau o călătorie lungă cu mașina: sticla de apă 5five Simply Smart vă ajută să mențineți echilibrul corect de apă!

Avantajele sticlelor de sticlă sunt reutilizarea și durabilitatea - spre deosebire de sticlele din plastic moale > nu se deformează și nu formează lovituri neelegante . Un alt avantaj al sticlei este că acest material este inodor și, în același timp, nu absoarbe mirosurile de la substanțele depozitate în ea - așa că puteți turna cafea sau suc cu gheață în sticlă fără riscul de a le absorbi aromele.

Sticla are capacitatea optimă și poate conține până la 500 ml de apă sau băutură izotonă . Le vei putea bea confortabil în timpul exercițiilor fizice. Sticla de apă prezentată este, de asemenea, echipată cu un capac strâns cu un pandantiv convenabil și o husă din neopren care protejează băutura de soare și vă permite să țineți sticla convenabil, minimizând riscul de alunecare.

Caracteristici ale produsului:

  • sticlă de apă,
  • un gadget excelent pentru persoanele active fizic,
  • vă va ajuta să rămâneți hidratat,
  • este reutilizabila și durabila,
  • poate conține până la 500 ml de apă,
  • are un dop etanș și o husă din neopren,
  • produs al mărcii 5five Simply Smart.
Cod produs
58596
Capacite
500 ml
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
22,5
Diametru (cm)
6,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel